Demi

Ilona ja Julia: "Kannattaa panostaa omaan juttuun"

Ilona ja Julia: "Kannattaa panostaa omaan juttuun"
Vloggaajat Ilona ja Julia kertovat omat YouTube-suosikkinsa ja neuvovat, miten menestysvlogi syntyy.
Julkaistu: 17.6.2015

Miten tutustuitte toisiinne?

Ilona: Me olimme samassa cheerleading-joukkueessa ja siitä on jo neljä tai viisi vuotta. Meistä vain tuli kavereita, kun me löydettiin toisemme!

Julia: Se oli neljä tai viisi vuotta sitten, taisin olla kutosluokalla.

Kolme vinkkiä vloggauksen aloittamiseen?

Ilona: Ainakin ole oma itsesi. Kannattaa keskittyä siihen, että editointi, valotus ja kuvaus sekä video ovat freshin näköisiä. 

Julia: Mieti, mitä haluat tehdä YouTubessa. Minkä tyyppisiä videoita haluat tehdä ja mitä haluat kertoa itsestäsi. Se on tärkeää. Kun teet videon, kannattaa panostaa siihen omaan juttuun.

Jännittääkö teitä ikinä, jos te menette tapaamaan faneja esimerkiksi meet and greetiin?

Ilona: Tulee aina semmoinen pieni jännitys, ehkä siksi, kun siellä on niin paljon ihmisiä. Jos joku tulee yhtäkkiä pyytämään kuvaakin kaupassa, saattaa vähän jännittää. Fanien tapaaminen on todella mukavaa, mutta en ole vielä pääsyt yli pienestä jännityksestä.

Julia: Minullakin on samoja tilanteita kun Ilonalla. Ollaan niin innoissamme, kun päästään näkemään faneja.  On tosi hauskaa kuulla, että ihmiset todella katsoo meidän videoita, ettei tehdä niitä turhaan!

Kolme vloggaajaa, jotka haluaisitte tavata?

Ilona: Minä haluisin tavata ehdottomasti Bethany Motan, Connor Frantan ja Tyler Oakleyn.

Julia: Bethany Mota, sitten Joe Sugg sekä Connor Franta tai joku muun entinen O2L:n jäsenen.

Onko teillä paljon kuvausrekvisiittaa, kuten lamppuja, telineitä, jalustoja?

Ilona: Joo, meillä molemmilla on kuvauslamput, kamera ja editointiohjelmat. Minulla oli mikrofooni, mutta tällä hetkellä ei ole. 

Julia: Lisäksi kamerajalka!

Ilona: Minulla on vähän sellainen vanhentunut. Se on käynyt merenpohjassakin pari kertaa... Mutta se toimii vielä, joten käytän sitä sen takia.

Ketkä?

Ilona (oikealla) ja Julia aloittivat Ilona Julia -vlogin vuonna 2013. Vlogista löytyy esimerkiksi reseptejä ja liikuntaa. Molemmilla on myös omat blogit: ilonaylikorpi.blogspot.fi ja juliaahonen.blogspot.fi.

 

 

Kommentoi »