Demi

Ihanat neuleet + vinkit villan huoltoon

Ihanat neuleet + vinkit villan huoltoon
Kun huolehdit neuleesta näillä neuvoilla, se kestää lähes ikuisesti. Se on hyvä peruste hankkia laadukas neule. Kurkkaa myös ihanat neuletyylit maailmalta.
Julkaistu: 26.11.2014
Ellie Gouldingin ja Taylor Swiftin villapaidat (reunoilla) ja Keira Knightleyn neulemekko (keskellä) ovat klassikkovaatteita, jotka ovat tällä hetkellä myös huipputrendikkäitä.
1. Jos villavaatteessa ei ole näkyvää tahraa, pelkkä tuuletus riittää. Voit myös pestä tarvittaessa vain likaisen kohdan.
2. Villavaate pestään käsin kädenlämpöisessä tai viileässä vedessä villapesuaineella. Sekoita pesuaine veteen hyvin. Puristele vaatetta varoen ja anna liota kymmenisen minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Pesukoneen villapesuohjelmalla voit pestä villavaatteen, jossa on konepesun salliva merkintä.
3. Puristele vesi pois. Rullaa vaate hetkeksi pyyhkeen sisään, jotta pyyhe imee enimmän veden. Aseta vaate kuivumaan vaakatasoon esimerkiksi pyykkitelineen päälle. Älä koskaan kuivaa villaa rumpukuivaimessa!
4. Säilytä villavaate mieluiten vaakatasossa. Villa on erityisen herkkä tuhohyönteisille, kuten turkiskuoriaisille. Seetripuupalasten sanotaan pitävän ne loitolla. Jos tiedät, että kodissasi on turkiskuoriaisia, voit säilyttää villavaatteet esimerkiksi kannellisessa muovilaatikossa tai suljettavassa muovipussissa.
+1Täyttä villaa oleva vaatekin nukkaantuu helposti. Poista nypyt hellävaroen käsin tai nukanpoistoon tarkoitetulla "kammalla".
Nämä ihanat katutyylien pooloneuleet kuvattiin viime syksynä Lontoon muotiviikon aikana. Neulepoolo voi  hyvin olla osa tosi tyttömäistäkin asua.
Kommentoi »