Demi

Huppari sopii joka asuun! 5 uutta tapaa yhdistää syksyn mukavin vaate

Huppari sopii joka asuun! 5 uutta tapaa yhdistää syksyn mukavin vaate
Katumuodin tyylikkäimmät tyypit näyttävät, miten rento huppari yhdistetään uusilla tavoilla.
Julkaistu: 28.9.2016

Vaaleanpunainen trenssitakki tuo kaivattua kontrastia mustaan printtihupparin. 

1. Ylisuuri paita ja yli polven ulottuvat saappaat

Ajankohtaisin huppari on ylisuuri ja rento. Tällaisen mallin kanssa voit kokeilla yhdistää kiiltonahkaiset tai vaikka samettiset polven yli ulottuvat saappaat. Pue alle myös hame tai sortsit, jolloin tunnet olosi mukavaksi myös kumartuessasi ja vaikkapa pyöräillessäsi.

2. Satiinihousut ja leopardikuosia

Hupparin ei todellakaan tarvitse olla musta tai harmaa. Mikset kokeilisi raikasta kirkkaankeltaista tai paloautonpunaista? Jos lähdet villille värilinjalle, voit aivan hyvin jatkaa hulluttelua ja pukea paidan pariksi väljät satiini- tai silkkihousut. Valitse asusteisiin ajankohtaista leopardikuosia.

3. Nahkaa, pörröä ja verkkosukkikset

Erilaisten materiaalien yhdistely tekee asusta kiinnostavan. Puuvillacollegen päälle voi pukea ainakin nahkaisen biker-takin ja pörröisen tekoturkin. Lopputulos on samaan aikaan chic, street ja punk.

4. Bomber-takki ja kukkamekko

Bomber-takki sopii lähes mihin tahansa asuun. Kun haluat pukea lempitakkisi kanssa hempeän kukkamekon, pue väliin rento huppari, joka tuo asuun sporttisen mausteen. Lisäksi paita pelastaa tihkusateelta, koska bomberissa huppua ei kuitenkaan ole.

5. Hillityn tyylikäs kokomusta

Kun haluat näyttää skarpilta, on kokomusta asu takuuvarma tyylivalinta. Pitkä villakangas- tai trenssitakki, v-aukkoinen paita, suorat housut ja nilkkurit voisivat olla esimerkki mustasta klassikkolookista. Jottei meno menisi turhan vakavaksi, voit pehmentää asua lyijynharmaalla hupparilla.

Lue myös

Kommentoi »