Demi

Hiusvinkit, jotka jokainen tyttö haluaa tietää

Hiusvinkit, jotka jokainen tyttö haluaa tietää
Hyvästi, tukkakriiisit! Nyt tiedät, mitä tehdä, kun hiuksesi näyttävät likaisilta, kuivilta tai ne valuvat päätä myöten.
Julkaistu: 19.10.2015

1. Pikapuhdistus on nopean laittautumisen salaisuus

Eikö sinulla aikaa hiustenpesurumbaan tai haluat venyttää pesuväliä? Kokeile siinä tapauksessa täsmäpesua. Jos tunnet olosi tuhnuiseksi ennen kouluunlähtöä tai treffejä, pese otsatukka lavuaarissa ja föönää se kuivaksi. Se virkistää koko olemuksen, mutta aikaa kuluu huomattavasti vähemmän kuin koko tukan puunaamiseen. Eikö sinulla ole otsatukkaa? Tee sama kikka parin sormen paksuiselle osiolle etummaisista hiuksistasi. 

+ Haluatko lisää vinkkejä? Kalifornialainen kauneusvloggaaja Ingrid Nilsen näyttää neljä tapaa pelastaa tilanne hetkessä, jos hiukset ovat likaiset.

2. Huijaa voluumia ja tuuheutta lättänään tukkaan

Tukka näyttää tuuhealta, kun hiukset kampaa poikkeavaan suuntaan. Seuraavan hiustenpesun yhteydessä vaihda jakauksen paikka vastakkaiselle puolelle päätä kuin yleensä. Jos olet villillä tuulella, kokeile löyhää siksak-jakausta. Se nostaa hiuksia molemmilta puolilta ja sopii huolettomaan, hieman sotkuiseen kampaukseen.

Onko tukallasi tapana lässähtää päivän aikana? Kokeile luonnollista tyvikohotusta. Sido hiustenkuivaajasta lämpimät hiukset löysälle nutturalle pään päälle ja anna jäähtyä kymmenisen minuuttia. Hiuksilla on tavallaan muisti: ja ne pyrkivät jäämään asentoon, johon ne on aseteltu viilentymään. 

+ Haluatko lisää vinkkejä? Lue niksit tuuheaan tukkaan tai katso kauneusvloggaaja Vivian V:n kattava superopas tuuheaan tukkaan.  Kaikki alkaa jo hiustenpesusta oikealla tavalla.

3. Eloa kuiviin hiuksiin

Talvi-ilma kuivattaa hiuksia, mutta vielä ei kannata luovuttaa taistelua. Helppoakin helpompi hiusnaamio syntyy, kun sekoitat pari desiä kookosmaitoa ja yhden sitruunan mehun. Levitä seos hiuksiin vartiksi. Pese hiukset normaalisti, föönaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

+ Haluatko lisää vinkkejä? Kokeile My Natural Sistas -vlogin vinkkiä ja käytä naamion pohjana lempihoitoainettasi. Sekoita siihen oliiviöljyä, hunajaa ja kookosöljyä videon ohjeen mukaan.

Lue myös

Kommentoi »