Demi

Hittipeli saapui Suomeen – Viisi syytä pelata Pokémon Go:ta

Hittipeli saapui Suomeen – Viisi syytä pelata Pokémon Go:ta
Näistä syistä valtaisan huomion herättänyt Pokémon Go koukuttaa sinutkin.
Julkaistu: 13.7.2016

1. Tuttu Pokémon-peli herää eloon

Pokémon-pelien tarkoituksena on ollut jahdata hahmoja, kouluttaa niitä ja taistella muita hahmoja vastaan. Pokemon Go:ssa kaikki tapahtuu tosielämässä: hahmot liikkuvat kadulla mukanasi ja voit törmätä uuteen olioon missä tahansa: naapurin pihalla, kylpyhuoneessa tai koulumatkalla.

Peli hyödyntää puhelimen kameraa, paikannusta ja Google Maps -karttasovellusta, joiden avulla ympäristö muuttuu virtuaalimaailmaksi. Hahmot napataan omalla puhelimella.

2. Se on ilmainen

Pokémon Go:n voi ladata ilmaiseksi sekä iOS- että Android-laitteille. Pelin valtava suosio aiheutti kuitenkin palvelinongelmia, joiden vuoksi se julkaistiin viiveellä Suomessakin. Suurten käyttäjämäärien vuoksi pelissä voi välillä ilmetä ongelmia ruuhkaisina aikoina.

(Gif)

 

3. Liikut huomaamattasi

Tätä peliä et voi pelata kotisohvalta! Pokémon Go houkuttelee sinut huomaamattasi pitkillekin lenkeille, kun metsästät Pokémon-hahmoja lähimetsistä ja puistoista. Uudet kaupungit ja maat tuntuvat entistä eksoottisimmilta, kun voit törmätä harvinaiseen hahmoon.

(Gif)

 

4. Tapaat uusia ihmisiä

Pokémon-maailmasta löydät PokéStops-pysähdyspaikkoja ja treenisaleja, joissa voit tutustua muihin pelaajiin ja suunnitella vaikkapa pelistrategioita yhdessä.

Moni julkkiskin on hurahtanut peliin. Muun muassa Demi Lovato, Tyga, Halsey ja Joe Jonas ovat intoilleet Pokémon-hahmojen metsästämisestä. Miltä tuntuisi törmätä pelissä Cameron Dallasiin?

when Pokemon Go is life 😂 pic.twitter.com/vOEmHXeXUr

— Cameron Dallas (@camerondallas) 10. heinäkuuta 2016

5. Pelaaminen on superhauskaa

Pokémon Go on koukuttanut maailmalla kaikenikäiset, eikä ihme: se sopii sellaisille, jotka eivät ole koskaan ennen pelanneet Pokémon-pelejä, mutta tarjoaa myös mahtavan nostalgiaelämyksen faneille. Peli imaisee sinut keskelle oikeaa pelimaailmaa ilman virtuaalitodellisuuslaseja. 

Ainoa kysymys on: Miksei tällaista peliä ole julkaistu aiemmin?

(Gif)

EDIT 19.7. Päivitetty, että peli on tullut saataville Suomeenkin.

Lue myös: 

Kommentoi »