Demi

Hemmotteluvinkit viikonlopuksi

Hemmotteluvinkit viikonlopuksi
Kesäloman viimeiset päivät on omistettu vartalon ja kasvojen hemmottelulle. Kokeile ihanimpia hemmotteluvinkkejä jo viikonloppuna!
Julkaistu: 7.8.2015

PERJANTAI

Siivoa meikkipussisi. Teroita kyniin puhtaat pinnat ja putsaa ripsivärin suuaukko kököistä. Heitä pois vanhentuneet meikit ja puhdista rasiat liasta vanupuikkojen ja kasvoveden avulla. Pese myös meikkipussi. Meikkaaminen on ihanaa aloittaa puhtaalta pöydältä!

Loihdi perjantain bileripset näin: Harjaa ripsiin niin monta kerrosta väriä kuin haluat siksakkaamalla ripsiä niiden tyvestä alkaen. Ota vanupuikkoon öljytöntä silmämeikinpoistoainetta ja pyyhi kevyesti ripsien kärkiä. Niin pyyhit paakut ja erottelet sekä teroitat ripsien kärjet kauniiksi.

Piristä kasvojen ihoa suihkaisemalla meikkipohjan päälle suihkutettavaa kasvovettä ja anna ihon kuivua. Näin meikkisi kestää raikkaana koko päivän.

Lakkaa varpaankynnet sähäkimmällä kynsilakkasävyllä, mitä kaapistasi löytyy. Sandaalikausi on nyt parhaimmillaan!

LAUANTAI

Tee suun superpuhdistus. Putsaa kieli hammasharjalla, kielenpuhdistajalla tai rapsuttamalla pienellä muovilusikalla. Dippaa hammaslanka hammastahnassa ja putsaa langalla hammasvälit. Harjaa hampaat huolellisesti tummentumia poistavalla hammastahnalla.

Kuori vartalon iho suihkussa ja sheivaa karvat, jos haluat. Sitten rannalle!

Nuku päiväunet ja vietä sitten ilta juuri niiden ihmisten kanssa, jotka saavat sinut hymyilemään.

SUNNUNTAI

Käy piristävällä kävelylenkillä ja hiero iholle suihkun jälkeen kookosöljyä tai ihanaa vartalovoidetta.

Vaihda kynsilakat kokonaan tai pikapaikkaa lohjenneet kohdat strassikivillä. Sivele kiven taakse päällyslakkaa ja paina kiinni kynteen.

Kokeile itsetehtyjä kasvonaamioitaValitse joko punoituksen poistaja, näppyjen nitistäjä tai kuivan ihon pehmentäjä.

Lue lisää:

Kommentoi »