Demi

Helpot ja tehokkaat kotitreenivideot

Helpot ja tehokkaat kotitreenivideot
Top 5: Aina ei tarvitse raahautua salille. Kokeile suosittuja pikatreenejä vaikka omassa huoneessa.
Julkaistu: 4.2.2015

Näitä kotitreenejä voi hyvin tehdä myös salilla tai tehostaa esimerkiksi ottamalla kyykkyyn mukaan painot.

1. Helposti alkuun

Personal trainer Lia Strandbergin pikatreenin selkeät ohjeet ja helpot liikkeet sopivat hyvin aloittelijalle. Liikkeet voi tehdä myös salilla. Joissain liikkeissä voi hakea lisätehoa käyttämällä kahvakuulaa, mutta ilmankin sitä pärjää loistavasti.

2. Huomio jalkoihin

Natalie Jillin tehokasta jalkatreeniä varten tarvitset ainoastaan joustavat vaatteet ja tavallisen tuolin. Vain kymmenen minuutin treenin voi tehdä vaikka kesken kouluhommien tai matkalla.

3. Koko kehon treeni

Minifitness-blogin Eevin nopea kotitreeni nostaa varmasti sykettä. Treenin pääpaino on keskivartalossa, mutta se pistää myös ylävartalon, jalat ja takapuolen koetukselle. Voit valita liikkeistä eri vaihtoehtoja oman kuntotasosi mukaan. Tarvitset tuolin ja pallon, mutta pallon voi myös hyvin jättää pois. Lue myös ohjeet Eevin blogista ja käytä halutessasi puhelimen ajastinta apuna.

4. Hikitakuu

Supersuositun Blogilates-kanavan Cassie on ihanan kannustava, ja hänen HIIT-pikatreeninsä saa takuulla hien pintaan. Jo pitkään suosiossa ollut High Intensity Interval Training on rankka ja erittäin tehokas tapa liikkua. Blogilateksen intervallitreeni sisältää seitsemän liikettä, kuten HIIT-klassikko burpeen ja askelkyykkyhyppyjä. Jos kaipaat rauhallisempaa menoa, kokeile Cassien kehittämää POP Pilatesta.

5. Inspiraatiota kotitreeniin

Pirteät vloggaajat Ilona ja Julia vinkkaavat, miten eri lihasryhmiä voi treenata kotona. Videolla ei ole varsinaisia ohjeita, vaan ideoita kotitreeniin. Osassa liikkeitä käytetään välineitä, kuten painoja tai kuminauhaa, mutta mukana on myös liikkeitä, joita varten tarvitset ainoastaan vähän lattiatilaa. Katso myös, miten Ilona ja Julia liikkuvat eri viikonpäivinä.

Lue lisää treeniasiaa:

Kommentoi »