Demi

Helli iho kesäkuntoon

Helli iho kesäkuntoon
Kesän helteet voivat olla rasvoittuvalle iholle tukalaa aikaa. Lue Eucerinen vinkit kesäiseen ihonhoitoon ja anna ihosi hehkua auringossa.
Julkaistu: 1.8.2013

Mistä niitä finnejä tulee?

Näpyt syntyvät, kun talineritys lisääntyy. Se voi johtua hormonaalisista syistä tai esimerkiksi lämmön vaikutuksesta. Kesällä iho on monesti rasvaisempi kuin talvella, sillä auringon lämpö lisää talin tuotantoa jopa neljänneksellä. Joskus talia syntyy enemmän, ja se pakkautuu ihohuokosten suulle. Silloin muodostuu talitukkeuma ja mustapää. Mustapäiden tulehtuessa iho muuttuu araksi. Näpyt punoittavat ja ne muuttuvat finneiksi.

Miten saisin ihoni parempaan kuntoon?

Ihon tulehtumista voi ehkäistä tehokkaalla mutta hellävaraisella kasvojen pesulla. Muista myös kosteuttaa ihoa kevyellä voiteella aamuin illoin. Ihoa pitää kosteuttaa, vaikka se onkin rasvainen, jotta ihon pH-arvo säilyy tasapainoisena. Ole kuitenkin hellävarainen, sillä liian tiheä pesu ja kuivattaminen voi rikkoa ihon luonnollista suojaa ja finnejä voi syntyä jopa enemmän kuin pesemättömille kasvoille.

Millä ihoa kannattaa hoitaa?

Kokeile Eucerin DermoPURIFYER -tuotteita, joita myydään apteekeissa. DermoPURIFYER-tuotteet sopivat sekä tytöille että pojille. Niissä on erityinen DermoPURIFYER–teknologia, ja tuotteiden säännöllinen käyttö parantaa näkyvästi ihon kuntoa.

Eucerin DermoPURIFYER-tuotteet taistelevat neljää ongelmaa vastaan. Testaa, sopivatko tuotteet sinulle:

  1. Kiiltääkö ihosi helposti? Pysyykö meikki huonosti? Syynä on liiallinen talineritys.
  2. Ilmestyykö ihohuokosiin valko- tai mustapäitä? Ihohuokosesi voivat olla tukossa, ja eikä tali ole päässyt esteettä ulos huokosesta, koska ihon pinnalla on aina kuollutta ihosolukkoa.
  3. Tulehtuuko ihosi helposti? Epänormaalin bakteerikasvun takia iholle ilmestyy haitallisia bakteereja, jotka edesauttavat tulehdusten syntymistä.
  4. Syntyykö iholle kipeitä finnejä? Ihosi on päässyt tulehtumaan ja mustapäistä muodostuu pitkäaikaisia finnejä.

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, ovat DermoPURIFYER-tuotteet vastaus iho-ongelmiisi!

Miten Eucerin DermoPURIFYER -tuotteita käytetään?

Helpon kolmivaiheisen hoito-ohjelman avulla ihosta tulee puhdas, kirkas ja tasainen. EUCERIN DERMOPURIFYER–tuotteet sopivat käytettäviksi myös aknelääkityksen aikana. Tuotteet ovat kliinisesti testattu ja niitä myyvät ammattilaiset apteekeissa.

1. Puhdista

Puhdista iho saippuattomalla Eucerin DermoPURIFYER-puhdistusgeelillä. Se vähentää bakteerien haitallista kasvua iholla. Ihon oman talin lisäksi geeli poistaa iholta myös meikin ja päivän mittaan ulkoilmasta kertyneen lian. Viimeistele puhdistus kasvovedellä: levitä vanulle Eucerin DermoPURIFYER-kasvovettä ja pyyhi kasvot sekä kaula. Älä huuhdo pois.

  • Hyvä pintapuhdistus takaa myös hyvän hoitotuotteiden imeytymisen iholle eli niiden vaikutus tehostuu!

2. Kirkasta

Iho kannattaa kuoria Scrub-kuorintageelillä parisen kertaa viikossa. Kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihon oma rasva pääsee esteettä ulos. Älä kuitenkaan kuori ihoa, jos siinä on jo finnejä tai iho on muuten rikki. Puhdista ihoa silloin vain puhdistusgeelillä, kasvovedellä ja hoida DermoPURIFYER–hoitotuotteilla.

3. Hoida

Erityisen tulehtuneisiin kohtiin kannattaa levittää uutta DermoPURIFYER Concentrate -hoitotiivistettä. Sen Decandiol-aineosa ehkäisee tehokkaasti bakteerien muodostumista. Hoitotiiviste myös kosteuttaa ihoa. Tätä voit käyttää myös yläselän tai kaulan alueen finneihin!

DermoPURIFYER-kasvovoide sisältää L-karnitiini-aminohappoa, joka tekee ihosta mattapintaisen ja hillitsee talineritystä. Kevyt ja nopeasti imeytyvä voide ei sisällä öljyjä eikä hajusteita.

Hoida ja peitä epäpuhtaudet ja tulehdukset DermoPURIFYER Coverstick –peitepuikolla. Sen luonnollinen sävy mukautuu kaikkiin ihonväreihin ja kuivattaa näppylät hellävaraisesti.

  • Tiesitkö? DermoPURIFYER Coverstick –peitepuikko on tarjouksessa Yliopiston Apteekin UNIIKKI-kortilla, vain 9,90€ (norm.11,10€). Kampanja-aika 1.8.–31.8.2013
  • Yliopiston Apteekissa voit tutustua myös muihin DermoPURIFYER –tuotteisiin!
Kommentoi »