Demi

Hei Sherlock! Näillä vinkeillä selvität kaiken ihastuksestasi

Hei Sherlock! Näillä vinkeillä selvität kaiken ihastuksestasi
Oletko ihastunut ja haluaisit oppia tuntemaan hänet paremmin? Vai kaipaatko elämääsi uutta tyyppiä, joka vie jalat alta? Lue, miten onnistut jäljittämään ihastuksen.
Julkaistu: 23.6.2016

Jos kaipaat yhtä suloista rakkaustarinaa kuin Brooklyn Beckhamilla ja Chloë Grace Moretzilla, nappaa nämä vinkit talteen.

Myönnetään: haluan silmäkarkkia piristämään elämääni.

Etsitkö ihastusta, jonka ulkonäkö vetää vertoja One Directionin jäsenille? Onnistuu! Instan söpöimmät tyypit löydät klassikko­hashtageilla #finnishboy tai #finnishgirl. Tai kokeile onneasi etsimällä vaikka #intti tai #football. Snappaajat.fi‑sivulla voit bongata snäppääjiä.

Haaveilen ihmisestä, joka on kiinnostunut samoista asioista kuin minä.

Etsi harrastusporukka, josta et tunne vielä kaikkia. Esimerkiksi bändeille ja nettipeleille on keskustelupalstoja, ja urheiluseurat järjestävät kesäkursseja eri lajeista. Ehdota tavattuanne, että perustatte WhatsApp-ryhmän. Sieltä saattaa löytyä kiinnostava tyyppi.

Hän on niin suloinen, että haluan nähdä hänet joka päivä.

Instagramissa voit nähdä, missä ihastuksesi liikkuu. Klikkaa profiilista löytyvää palloa, niin näet kartalla paikat, joissa hän on kuvannut. On helppo päätellä, missä hän asuu ja missä voitte törmätä "sattumalta". Jos et itse halua joutua stalkatuksi, poista tiedot oman karttasi muokkaa-napista.

Minua kiinnostaa  tietää lisää hänen elämästään.

Onko teillä yhteinen kaveri? Seuraa häntä Snäpissä, jos et uskalla lisätä ihastustasi. Siten näet, miten ihastuksesi viettää vapaa-aikaa. Kun huomaat, että he ovat jossain yhdessä, voit viattomasti snäpätä kaverille söpön videon ja toivoa, että se päätyy ihastuksesi nähtäväksi.

Jos tiedät ihastuksesi koko nimen, saatat löytää hänen some­profiilinsa. Kopioi hänen Facebook-kuvansa linkki Googlen kuvahakuun. Haku paljastaa ne profiilit, joista löytyy sama kuva. 

Lue myös

Kommentoi »