Demi

Hauskat puhelinsovellukset

Hauskat puhelinsovellukset
Nämä ilmaiset älypuhelinsovellukset ovat niin koukuttavaa ajanvietettä, että saatat unohtaa jäädä bussista oikealla pysäkillä.
Julkaistu: 11.2.2013

Kuvaa retrovideoita: Stop Animator

Tee helposti retrotyylisiä stop animation -videoita ottamalla monta valokuvaa putkeen. Ohjelma koostaa kuvista videon, jossa ei ole ääntä. Suosittelemme erityisesti leipomis- ja tanssivideoiden tekoon.

Lue klassikkoja: iBooks

Kirjojen lukeminen puhelimen näytöltä kuulostaa hullulta, mutta se oikeasti toimii. iBooksissa kirjojen lukeminen on niin miellyttävää, että jopa matkapahoinvointia tulee bussissa vähemmän kuin tavallista kirjaa lukiessa. Kaupassa on lukuisia ilmaiskirjoja, suurin osa on englanninkielisiä klassikoita. Suomeksi kirjoja löytyy paremmin esimerkiksi Elisa Kirja -sovelluksella.

Jahtaa sanoja: Scramble with friends

Pelissä on kaksi minuuttia aikaa etsiä englanninkielisiä sanoja ruudukosta. Haasta kaveri Facebookin kautta tai pelaa tuntematonta vastaan. Parasta pelissä on Excellent- ja Incredible-kehut, joita peli huutelee möreällä miehen äänellä, kun löydät pitkän sanan.

Katso ohjelmia: Yle Areena

Tämä sovellus antaa ihanan vapauden katsoa väliin jäänyt lempisarjan jakso ihan koska vain ja omassa rauhassa. Ohjelmia on helpompi selata ja hakea kuin nettiselaimella. Pikkusisarukset saa tarvittaessa hiljaiseksi lastenohjelmien Lasten Areena -sovelluksella.

Selvitä mysteereitä: The Room Pocket

The Room on aivoja kutkutteleva mysteeripeli, jossa yritetään avata monimutkaisia ja koristeellisia kassakaappeja etsimällä avaimia, selvittämällä vihjeitä ja puhtaasti päättelemällä. Kiehtova ja kaunis peli on tehty alun perin iPadille, jonka isolla ruudulla se pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Kommentoi »