Demi

Harry Styles

Harry Styles
Naistenmies Harry Styles hurmaa kaikenikäiset One Direction -fanit.
Julkaistu: 23.2.2015

Harry Edward Styles

Harry numeroina: Syntynyt 1.2.1994. Horoskooppimerkki: vesimies. Sisarukset: 1 sisko. Pituus: 178 cm. Kengänkoko: 44. Nännejä: 4.

Harryn ura: Ennen One Directionia Harry työskenteli osa-aikaisesti leipomossa koulun ohella ja halusi asianajajaksi tai fysioterapeutiksi. Lapsesta asti laulamista ja esiintymistä harrastanut Harry lauloi White Eskimo -yhtyeessä, jonka oli perustanut kolmen ystävänsä kanssa. Harry osallistui X-Factoriin vuonna 2010, koska halusi ammattimaista palautetta laulutaidoistaan.

Harry ja naiset: Harry on One Directionin jäsenistä kuuluisin naistenmies, jolla on taipumus ihastua vanhempiin naisiin. “Fanien äidit ovat joskus villimpiä kuin fanit itse. He vain työntävät tyttärensä pois tieltä”, hän kertoo Jimmy Kimmelin televisiohaastattelussa. Vuonna 2011 Harry deittaili muutaman kuukauden ajan itseään 15 vuotta vanhempaa brittijuontaja Caroline Flackia. He kielsivät suhteen julkisuudessa siihen asti, kunnes tammikuussa 2011 Harry julkisti Twitterissä heidän eronneen. Loppuvuodesta 2012 Harry seurusteli muutaman kuukauden amerikkalaislaulaja Taylor Swiftin kanssa. Suhteen ja eron huhutaan synnyttäneen molempien kynistä useitakin hittibiisejä, kuten Taylorin kappaleet Out of the Woods ja I Knew You Were Trouble sekä Harryn popduo Alex & Sierralle kirjoittama biisi I Love You. Harry on julkisuudessa yhdistetty myös muun muassa tv-tähti Kendall Jenneriin, malli Cara Delevingneen, malli Daisy Loween ja alusvaatemalli Nadine Leopoldiin.

Lempiasiat: Harry pitää tatuoinneista. Hän otti vuosina 2012-2014 yli viisikymmentä tatuointia, joista ensimmäinen on vasemmassa käsivarressa oleva tähti. Sen sakarat edustavat bändin viittä jäsentä. Capital FM:n haastattelussa Harry kertoo rakastavansa oleilla alasti: “Vaatteiden riisuminen on erittäin vapauttavaa.” Harryn salainen pahe ovat romanttiset komediat, ja hän on kertonut pitävänsä erityisesti elokuvista Titanic (1997) ja Rakkautta vain (2003). Harry on suuri Coldplay-fani. Hän ei pidä kiroilusta.

Kohut: Harrya koskevat suurimmat kohut liittyvät erityisesti ihmissuhteisiin. Sydämiä siellä täällä särkevä nuori mies on villeimpien tarinoiden mukaan ollut suhteessa myös Yhdysvaltain presidenttiin Barack Obamaan. Erään huhun mukaan Harry suunnitteli bändiuran lopettamista ryhtyäkseen sisustussuunnittelijaksi. Kesällä 2014 Harry jäi kiinni siitä että tykkäsi Twitterissä vihjailevasta kuvasta tajuamatta, että tykkäykset näkyvät kaikille. Hän pelasti tilanteen tyylikkäästi twiittamalla seuraavaksi säästä ja suloisista koiranpennuista.

Harry somessa: Twitter: @Harry_Styles Instagram: @harrystyles

Lue kaikki One Directionista!

1 kommentti