Demi

The Fooo Conspiracy on erilainen poikabändi

The Fooo Conspiracy on erilainen poikabändi
Demi tapasi: Ruotsalaisesta The Fooo Conspiracysta puhuvat pian kaikki. Nämä asiat erottavat nelikon muista poikabändeistä.
Julkaistu: 2.10.2014

Justin Bieberin suosikiksi

Omar, Oscar, O.G ja Felix muodostivat The Fooo Conspiracyn (lausutaan fou) joulukuussa 2012, kun levy-yhtiö bongasi pojat koe-esiintymisestä. Menestystä ei tarvinnut odotella kauan, kiitos Justin Bieberin, joka näki managereineen The Fooo Conspiracyn videon YouTubessa. Huhtikuussa 2013 bändi heitti uransa ensimmäisen keikan Justinin lämmittelijänä Tukholmassa. Tänä vuonna ilmestynyt esikoisalbumi Off the Grid nousi Ruotsissa listakärkeen.

– Menestyksemme salaisuus on se, että pidämme tiiviisti yhteyttäfaneihimme somessa ja keksimme uusia juttuja, Felix, 16, kertoo.

Voltteja keikalla

Bändin jäsenet ovat treenanneet street-tanssia koko ikänsä. Jokaiseen kappaleeseen on hiottu yhteiskoreografia, ja villeimmät lantionveivaukset saavat yleisön hurraamaan. Pojat ovat opetelleet esityksiä varten myös akrobaattista parkouria.

Laulamisen lomassa he heittelevät notkeasti voltteja joka suuntaan. Hurjissa tempuissa ei ole sattunut pahoja vahinkoja. Kerran tanssisalin patja tosin luisui paikoiltaan, ja Felix putosi voltista päälleen.

– Se oli eeppinen facepalm, hän nauraa.

Ilmaiskeikkoja kaduilla

The Fooo Conspiracy keikkailee jättiareenoiden lisäksi ilmaiseksi kadulla. Keväällä bändi teki katukiertueen Ruotsissa, ja kesäkuussa he esiintyivät Helsingin Linnanmäellä keskellä parinsadan fanin muodostamaa piiriä.

– Lupaan, ettemme koskaan lopeta kaduilla esiintymistä, vaikka meistä tulisi kuinka suuria nimiä, Omar, 16, sanoo.

Helsingissä kuvattiin myös pätkä poikien All over the World -musiikkivideolle:

 

Mikä The Fooo Conspiracy?

  • Ruotsalainen nelihenkinen poikabändi, jonka jäsenet ovat Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar "OG" Molander ja Omar Rudberg.
  • Uusia lahjakkuuksia etsivä levy-yhtiö kokosi bändin vuonna 2012.
  • Debyyttialbumi Off the Grid ilmestyi huhtikuussa 2014.
  • Conspiration-ep julkaistiin elokuussa 2014.
  • Syyskuussa 2014 bändi vaihtoi nimensä The Fooosta The Fooo Conspiracyksi. Bändi halusi nimenmuutoksella osoittaa, kuinka tärkeitä fanit ovat heille.
Kommentoi »