Demi

Etkö malta odottaa rantakelejä? Näin saat uuden uikkarin käyttöön vaikka tänään!

Etkö malta odottaa rantakelejä? Näin saat uuden uikkarin käyttöön vaikka tänään!
Hallaa vai hellettä? Suomen oikukas kesäsää vaatii kekseliästä pukeutumista. Poimi tyylioivallukset, jotka toimivat keskipäivän kuumuudesta illan viileyteen.
Julkaistu: 8.6.2016

1. Kokouikkari ja jättihuivi

Kun mittari pysyttelee hellelukemien alapuolella, mutta haluat fiilistellä kesää, pue kokouikkari topiksi ja vetaise jalkaan suoralahkeiset farkut. Uikkari käy hyvin topista, kun se on ryhdikästä kangasta ja pysyy hyvin päällä. 

Jättihuivi puolestaan toimii päivällä piknikkiunien tyynynä tai vaikka pyyhkeenä. Illalla tai lentokoneessa se lämmittää. Jättihuivin lisäksi ohut pienempi huivi on monikäyttöinen: kietaise huivi farkkujen vyötäröltä auringonsuojaksi tai sido se koristamaan (ja suojaamaan tuulelta) kaulaa.

2. Pellava-asu

Paahtava helle voi muuttua rankkasateeksi hetkessä, ja silloin on hyvä varustautua monikäyttöisillä vaatteilla. Ilmava pellava-asu suojaa auringolta ja tuntuu keveältä hikisenäkin päivänä. Lisäksi se näyttää upealta ryppyisenäkin, ja lämmittää kivasti myös tehokkaasti ilmastoidussa toimistossa.

3. Paitamekko

Paitamekko on ihanan helppo kesäasu. Jos kaipaat vaihtelua, tee niin kuin muotivaikuttajat: pue mekon päälle a-linjainen hame. Se tekee asusta kiinnostavan ja ryhdistää mekon väljän siluetin. Tuiskeessa pyöräillessäsi paitamekon päälle puettu hame pitää helmat ojossa. Kosteahkolla nurmella istuessa paitamekon ja hameen yhdistelmä pitää pepun lämpimänä.

 

Lue myös: 

Kommentoi »