Demi

"Et ole minulle tytärpuoli vaan tytär” – Listasimme perheenjäsenten kauneimmat sanat

"Et ole minulle tytärpuoli vaan tytär” – Listasimme perheenjäsenten kauneimmat sanat
Kinasteluista ja kommelluksista huolimatta perhe on joskus paras. Demin lukijat paljastivat omat koskettavimmat perhehetkensä.
Julkaistu: 14.12.2016

Gilmoren tytöt -sarjan Lorelai ja Rory ovat bestikset, vaikka he ovatkin äiti ja tytär. Sarja on katsottavissa Netflixissä.

1. Pikkusiskoni kertoo minulle lähes päivittäin: ”Sinä olet minun ystäväni."

Vadelmasiirappi

(gif)

2. Istuin pöydän ääressä laulaen ja soittaen kitaraa. Veljeni tuli sisään, tuijotti hetken ja totesi: "Miten sinä olet noin hyvä ihan kaikessa?"

Notyourqueen

 

3. Mummoni jaksaa aina ihmetellä minun ja veljeni onnistumisia: ”Te kaksi olette niin maan mainioita!"

bacchus

4.  Viime kesänä töissä oli hiljainen päivä, ja valitin äidilleni, että olen varmasti huonoin kassa ikinä. ”Me rakastamme sinua aina, vaikka kassassa olisi nolla euroa!” vastasi äitini. Luulen hänen tajunneen, että hän yleensä kehuu minua vain, jos olen tehnyt jotain hyvin.

Aoda

 

5. "Vaikka olisit kuinka vanha, pysyt aina minun lapsenani ja haluan aina pitää sinua sylissä, vaikka et enää minun syliin kunnolla mahtuisikaan”, sanoi äitini.

MansikkaKissa

(gif)

6. ”Anteeksi.”

 BubbleShooter

7. 6-vuotias pikkuveljeni toi minulle sydämen muotoisen piparin ja sanoi: ”Sinä tarvitset tätä, koska olet rakastunut!” 

Kinglifeacti0n

8. Äiti sanoo usein minulle ja veljelleni: ”Olette minulle maailman tärkeimpiä ja rakkaampia, ja mikään ei mene teidän edelle.” Kun tuntuu siltä, että kukaan ei välitä, tiedän aina, että ainakin äiti välittää.

hattarakirppu

(gif)

9. ”Minäkin haluan olla isona yhtä kaunis”, sanoi pikkusiskoni.

sopulivaeltaja

 

10. Isäpuoli sanoi minulle: "Et ole minulle kuin tytärpuoli - vaan kuin tytär."  

HUISKELIINI

 

11. ”Te siskot olette ne ihmiset, joiden kanssa minulla tulee olemaan elämäni kaksi pisintä ihmissuhdetta. Sen takia olen aina valmis panostamaan teihin ja tekemään teidän eteen mitä tarvitsee”, sanoi veljeni kun juttelimme sisarusporukalla.

justadream

12. Meillä ei yleensä halailla, mutta aina kun veljeni tulee kotiin, hän antaa minulle kunnon halauksen. Se on ihanaa.

trashcannot

(gif)

13. "Meille ei ole väliä, oletko tyttö vai poika. Olet joka tapauksessa meille suunnattoman rakas", sanoi äitini, kun olin ahdistunut transsukupuolisuudestani. Veljeni myös sulatti sydämeni kutsumalla minua veljekseen.

Kumisaapassiili

14. Erityisesti on jäänyt mieleen äidiltä yllättäen tullut lausahdus: "Yllätyn uudelleen ja uudelleen siitä, miten sinä voit olla noin hieno, pieni lapseni.”

Löhkismöhkis1a

(gif)

15. Meillä ei ole ollut ikinä tapana ilmaista rakkautta erityisesti, mutta isoveli totesi vähän aikaa sitten olevansa minusta ylpeä ja lupasi kuuntelevansa, jos minulla on jotain sydämellä.

synesteetikko

16. Kun olin 16-vuotias ja istuttiin isän kanssa autossa, hän sanoi minulle: Sinä olet minulle maailman tärkein ihminen, ja minä luotan siihen, että sinä pärjäät ja tiedät, mitä teet.

Tilda

(gif)

17. "Olet niin fiksu ja ihana, että sinusta on vaikka mihin. Maailman kaikki ovet ovat avoinna”, sanoi äitini.

meitsivain_

18. Makoilimme sängyllä isosiskoni kanssa, kun hän yhtäkkiä kysyi: "Tiedäthän sinä, että minä rakastan sinua?"

sharpie

Lue myös:

Kommentoi »