Demi

Eroon aknesta näillä vinkeillä!

Eroon aknesta näillä vinkeillä!
Kaupallinen yhteistyö: Ducray, Keracnyl. ”Mulla ei ole enää yhtään finniä”, iloitsee aknesta kärsinyt tubettaja Linda Ekroth. Linda ja Helmi Matilda testasivat Ducrayn Keracnyl-tuotteita. Lue lisää!
Julkaistu: 3.5.2018

1. Muista puhdistaa iho joka ilta

Pese kostutetut kasvot joka ilta ja tarvittaessa aamuisin Keracnyl Foaming Fel -puhdistusgeelillä. Samaa geeliä voit käyttää myös rintakehän ja selän aknealueiden pesuun. Vaahdota iholle pyörivin liikkein ja huuhtele huolellisesti. Iho on tärkeää pestä aina iltaisin, vaikka et käyttäisikään meikkiä, sillä iholle kertyy päivän mittaan likaa, ja iho erittää talia.

”Pesen kasvot yleensä Keracnyl Foaming Gelillä kaksi kertaa iltaisin. Ensimmäinen pesu poistaa meikin ja toinen viimeistelee puhdistuksen.”

Linda Ekroth

2. Levitä hoitovoidetta epäpuhtauksien päälle

Levitä pestylle ja kuivatulle iholle erityisesti epäpuhtauksien päälle Ducrayn Keracnyl-hoitovoide PP Anti-Blemish Soothing Cream aamuin ja illoin. Voide vähentää ihon epäpuhtauksia, kun käytät sitä säännöllisesti. Voide toimii hyvin myös meikin alla! Voit levittää PP Creamia koko kasvoille tai vain näppyjen päälle.

”Levitän hoitovoidetta yleensä yöksi finnien päälle, mutta joskus myös meikin alle päivisin.”

Helmi Matilda

3. Muista tarvittaessa kosteusvoide!

 Hoitovoide kosteuttaa ihoa, mutta jos se tuntuu tarpeelliseltä, levitä hoitovoiteen jälken kasvoille ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta! Myös akneiho tarvitsee kosteutusta, sillä liian kuivan ihon huokoset tukkeutuvat helposti.

”Kun hoitovoide on imeytynyt, levitän iholle kosteusvoidetta.”

Linda Ekroth

4. Kosteuta huulet

Kuiville huulille sopii Ducrayn Keracnyl Repair Lip Balm . Se kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa huulten ihoa. Sopii kaikille, mutta erityisen hyvin aknen lääkehoidon kuivattamille huulille.

”Aknelääkitys on kuivattanut ihoani, ja tämä huulirasva auttaa pitämään huulet pehmeinä.”

Linda Ekroth

”Tämä toimii myös huulikiiltona!”

Helmi Matilda

5. Kysy neuvoa apteekista!

Ducrayn Keracnyl-tuotteet löydät apteekista! Apteekissa on myös osaava henkilökunta, joka osaa neuvoa esimerkiksi valitsemaan ihotyypillesi sopivan puhdistusaineen ja kosteusvoiteen. Keracnyl-sarja sopii kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluu myös lääkehoidon kuivattamalle iholle kehitetty voide Keracnyl Repair Cream, joka korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

”Huomasin eron jo viikossa. Nämä tuotteet rauhoittivat ihoa ja ovat auttaneet pääsemään eroon aknesta! Tuotteiden käyttö on myös tosi helppoa, ja ne ovat riittoisia!”

Linda Ekroth

Osallistu kilpailuun kertomalla, miten hoidat ihoasi! Voit voittaa 100 eurolla Ducrayn tuotteita.

Kommentoi »