Demi

"Ensimmäistä kertaa näin oikeasti seuraajiani" – Näistä Tubecon muistetaan

"Ensimmäistä kertaa näin oikeasti seuraajiani" – Näistä Tubecon muistetaan
Tubecon rikkoi tänä vuonna yleisöennätyksensä, kun paikalle saapui yli 18 500 tubettajaa ja fania. Kokosimme tapahtuman huippuhetket.
Julkaistu: 15.8.2016

Tuure Boelius lähetti lentosuukkoja katsojilleen.

1) Mahtavat voittajat

Tänä vuonna Tubeconissa palkintoja kahmi etenkin Jaakko Parkkali, joka palkittiin sekä yleisön suosikkina että vuoden tähtilupauksena. Myös Justimus sai kaksi palkintoa: kolmikko nimettiin parhaaksi musiikki- ja huumorikanavaksi.

Kauneusguru Henry Harjusola pokasi ansaitusti vuoden kauneuskanavan palkinnon. Huimaan suosioon noussut Hydraulic Press Channel palkittiin puolestaan vuoden videosta. Can you fold paper more than 7 times with hydraulic press -videota on katsottu YouTubessa yli 11 miljoonaa kertaa!

Kaikki palkitut:

Vuoden lifestylekanava: MariieVeronica

Vuoden vloggaaja: GroupBlog

Vuoden vauhtikanava: Dudesons

Vuoden lelukanava: LPS Emppu

Vuoden musiikkikanava: Justimus

Vuoden huumorikanava: Justimus

Vuoden pelikanava: Lakko

Yleisön suosikki: Jaakko Parkkali

Vuoden tähtilupaus: Jaakko Parkkali

Vuoden kauneuskanava: Henry Harjusola

Vuoden video: Hydraulic Press Channel ”Can you fold paper more than 7 times with hydraulic press”

 

2. Kuin yhtä suurta perhettä

Naurua, halauksia ja ilonkiljahduksia – Tubeconissa kaikilla on hyvä fiilis ja ihmiset ovat kivoja toisilleen.

”Suurimmaksi osaksi tubettajien kesken oli tosi yhteisöllinen fiilis. Porukka oli tosi mukavaa, vaikkei oltaisi koskaan aikaisemmin juteltu”, kertoo Ronja G.

Tuli myös todistettua, että Tubeconissa fanit ja tubettajat voivat löytää uusia ystäviä.

”Yksi huippuhetkistä oli jutteleminen muille videoiden tekijöille, joita ei ole välttämättä nähnyt ennen muualla kuin YouTubessa. Mahtavaa, kun Tubeconissa kaikki kohtaavat toisensa ja paikalla on melkein jokainen suomalainen tubettaja”, sanoo Nea Twice As Nice -kanavalta.

 

3. Huikea lavashow

Kahden päivän aikana Tubeconin lavalla nähtiin odotettuja keikkoja Isac Elliotista Lucasiin. Vaikuttavin esiintyminen nähtiin kuitenkin perjantai-iltana, kun Arttu Lindeman laskeutui keikalleen päälavan katosta. Mieletöntä!

Video, jonka Sony Music Finland (@sonymusicfinland) julkaisi

12. 08ta 2016 klo 12.06 PDT

4. Unohtumattomat meet & greetit

Tänä vuonna Tubeconissa järjestettiin 130 meet & greetiä. Suosikkitubettajaan saattoi myös törmätä Hartwall Arenan käytävällä, sillä moni kierteli muiden pisteillä ja kävi katsomassa hauskoja lavashow’ta.

”Ensimmäistä kertaa näin oikeasti seuraajiani ja sain katsojaluvuille kasvot. Mieleen jäi tyttö, jonka nimi oli myös Selma. Hän tuli juttelemaan minulle, ja törmäsimme muutamaankin kertaan”, By Selma -kanavan Selma muistelee.

Demin pistellä järjestettiin yhteensä kahdeksan meet & greetiä, joissa Demin suosikkitubettajat ottivat yhteiskuvia ja jakoivat hauskoja nimmarikortteja muistoksi.

Kuva, jonka Assi Lehtovaara (@assialina03) julkaisi

14. 08ta 2016 klo 11.34 PDT

Kuva, jonka Snapchat: ainosofiiia (@_ainuskaa) julkaisi

14. 08ta 2016 klo 2.08 PDT

Kuva, jonka Julia Saaristo (@saaristonpriva) julkaisi

13. 08ta 2016 klo 14.03 PDT

5. Tärkeää puhetta nettikiusaamisesta

Lauantaina Twice As Nice -kanavan Noora ja Nea, Mansikkka-kanavan Maiju ja Iinaps-kanavan Iina istahtivat juttelemaan siitä, miltä YouTuben ilkeät anonyymikommentit tuntuvat. Keskutelupaneelin juonsi Demin päätoimittaja Anni Lintula.

”Panelistit puhuivat tosi avoimesti siitä, miten pahalta ilkeät kommentit heistä todella tuntuvat”, Anni kertoo.

”Mansikkka-kanavan Maiju sanoi paneelissa osuvasti, että tubettajat eivät ole mitään titaanikuorisia ihmisiä, joille voi laukoa mitä tahansa ilkeitä kommentteja. Varsinkin persoonaan kohdistuvat ilkeät kommentit tuntuvat pahalta, koska omaa persoonaa ei pysty noin vaan muuttamaan.”

Kommentoi »