Demi

Energinen Alina innostaa sinutkin letittämään

Energinen Alina innostaa sinutkin letittämään
Alina päivittää Instagramiaan 2-3 kertaa viikossa. Hänen @moonlightbraids-tililtään löytyy lettikuvien lisäksi helppoja tutoriaalivideoita ja upeita meikkejä.
Julkaistu: 4.1.2019

Bio:

Nimi: Alina
Syntymävuosi: 2003
Instagram: @moonlightbraids

Instagram-tilini

”Postaan Instaan yleensä joka toinen päivä. Haluan pysyä positiivisena feedissä. Storiesissa otan kantaa enemmän asioihin ja julkaisen behind the scenes -videoita. En suunnittele lettejä. Minulla saattaa olla jokin visio, jota kokeilen. Teen lettejä vähän lennosta, mutta panostan meikkiiin ja tyyliin. Kesällä kuvaan enemmän juhlapostauksia. Välillä teen teemapostauksia, esimerkiksi viime kesänä minulla oli #bohosummerhairseries, jossa oli rennompia kesäkampauksia.”

Miten löysin oman juttuni

”Aloitin letittämisen 11-vuotiaana. Onnistuin vahingossa ja innostuin. Luin lettikirjoja ja seurasin muita letittäjiä. Aluksi Instagramini oli yksityinen, mutta kun laitoin sen julkiseksi, seuraajia alkoi tulla. Vuonna 2016 voitin Ilta-Sanomien lettikisan. Sen jälkeen seuraajia tuli monta tuhatta.”

Parasta letittämisessä

”En tavoittele seuraajamääriä. Parasta on tavata ihania ihmisiä ja keskustella: ilahdun Instan kommenteista ja viesteistä aina!
Some ja letittäminen ovat minulle harrastus, joka on vienyt minut paikkoihin, joista olen haaveillut. Instan tilaustöiden kautta olen päässyt esimerkiksi mukaan morsiamen hääpäivään ja tekemään vanhojentanssien kampauksia. Muistan jokaisen lettini.”

Unelmieni yhteistyö

”Uskon, että Demin Insta-vaikuttajana oleminen avaa uusia ovia. Tämä on sellainen yhteistyö, josta olen unelmoinut. Haaveilen myös meikkien tekemisestä: tilauslettien lisäksi haluaisin meikata muita.”

Asiat, joita uudet seuraajani eivät tiedä

”Teen meikkini itse. Viime keväänä minulla oli meikkausinnostus. Onnistunut kuva vaatii hyvän asun ja meikin. Haluan panostaa huoliteltuun asukokonaisuuteen, vaikka tykkään boheemiudesta leteissä. Isäni ottaa kuvat postauksiin. Hän on valokuvannut jo ennen kuin minulla oli Insta-tili.”

Asia, jota seuraajani kysyvät usein

”Minulta kysytään usein, miten voin olla näin taitava. Vastaan, että olen harjoitellut monta vuotta letittämistä. Kuka vain voi oppia letittämään, jos harjoittelee paljon. Motivaatio ja sinnikkyys vievät pitkälle. Alkuun voi harjoitella muiden hiuksilla ja katsoa letitysvideoita.”

Kumpi:

Kissat vai koirat: Koirat
Kesä vai talvi: Kesä
Netflix vai kirja: Kirja
Insta vai Snäppi: Insta
Sipsit vai karkit: Sipsit
Tennarit vai korkkarit: Korkkarit
Kommentoi »