Demi

Elinan ja Sofian positiivisuus hurmaa sinutkin

Elinan ja Sofian positiivisuus hurmaa sinutkin
Suomituben suloisimmat pikkusiskot tekevät videoillaan hassuja haasteita, tanssivat ja tapaavat kiinnostavia ihmisiä Sannista Sauli Niinistöön.
Julkaistu: 11.2.2019

Bio

Nimet: Elina ja Sofia

Syntymävuodet: Sofia, 2011. Elina, 2008

Kanavamme: @elinasofia

YouTube-kanavamme

Elina: ”Meidän kanavalla on my day -videoita, julkkisten haastatteluvideoita ja tanssivideoita. Äiti auttaa usein kuvauksissa tai videoiden teossa. Kuvaamme videoita myös itse tai ammattikuvaajien kanssa. Haluamme jakaa kanavan kautta positiivisuutta: varaudu positiiviseen vaikutukseen!”

Sofia: ”Emme etsi positiivisuutta mistään tietystä jutusta, vaan se tulee meidän sisältä. Joskus on surullisempi päivä, mutta se menee ohi. Monet tilaajamme ovat sanoneet, että ovat saaneet paremmat välit siskoonsa meidän kanavan kautta. Siskoilla on ollut riitaa, mutta meitä katsomalla he ovat tajunneet, että riitely on turhaa. Ja että sisko on tärkeä. Videoitamme katsomalla voi oppia ymmärtämään toisiaan paremmin.”

Video, jota oli hauskin tehdä

Elina: ”Teimme vasta sumopainihaasteen. Olimme sumopainiasuissa 24 tuntia. Naapurimme ovat tottuneet siihen, että kokeilemme kaikenlaista. Ne vain toteavat, että taas Elina ja Sofia testaavat jotakin. Siksi naapurit eivät sanoneet mitään, kun menimme sumopainiasuissa ohi.”

Sofia: ”Saimme puvut lainaan Xon-puistosta ja haimme ne Mikkelistä asti. Äidin piti tunkea meidät autoon, kun emme mahtuneet auton ovesta. Se oli hauskaa!”

Elina: ”Menin tanssitunnille ja opettaja sanoi: ’Meinasitko sä tuolla treenata? Onnea vaan!’ Aamulla minun piti ryömiä sängystä pois.”

Hauskin tubettamiseen liittyvä muisto

Elina: ”Tuo sumopainivideo oli hauskin, mutta olemme viettäneet myös joulun keskellä kesää.”

Sofia: ”Katsoimme jouluelokuvan ja söimme jouluruokia. Mutta pidimme kesäjoulusta huolimatta myös oikean joulun!”

Elina: ”Haaveilimme aiemmin myös eri jäätelönmakujen syömisestä. Äiti ei suostu ostamaan kerralla montaa jäätelömakua. Kun kerroimme, että se olisi haastevideo, äiti tietysti osti meille jäätelöitä testattavaksi! Siitä tuli aika huono olo, koska söimme niin paljon.”

Unelmien yhteistyövideo

Elina: ”On ollut kiva haastatella kaikkia ihania ihmisiä. Ei meillä ole mitään tiettyä haastateltavaa tai unelmien yhteistyövideota. Erityisen hienoa oli haastatella paralympialaisten osallistujia.”

Sofia: ”Niin. Oli uskomatonta nähdä, että he pystyivät tekemään vaikka mitä vammoistaan huolimatta!”

Asia, jota tilaajamme kysyvät usein

Elina: ”Meiltä kysytään usein kolmea asiaa. Meiltä kysytään, että olemmeko me sisaruksia. Olemme me.”

Sofia: ”Sitten monet tilaajat kysyvät, että ovatko meidän nimet oikeasti Elina ja Sofia. On, hih!”

Elina: ”Seuraajat myös kysyvät, eikö meidän äiti voisi esiintyä videoilla. Äiti on luvannut tulla videolle sitten, kun meillä on 100 000 tilaajaa.”

Kumpi?

Kissat vai koirat?

Elina: Koirat

Sofia: Kissat

Kesä vai talvi?

Elina: Talvi

Sofia: Talvi

Netflix vai kirja?

Elina: Kirja

Sofia: Netflix

Sipsit vai karkit?

Elina: Karkit

Sofia: Karkit

Tennarit vai korkkarit?

Elina: Tennarit

Sofia: Tennarit

7 kommenttia