Demi

Eikö meikki tai kampaus kestä? Nämä niksit ratkaisevat pulmasi

Eikö meikki tai kampaus kestä? Nämä niksit ratkaisevat pulmasi
Esimerkiksi huulipuna, silmämeikki ja tuoksu pysyvät paikoillaan koko päivän, kun hallitset nämä kymmenen nerokasta kauneusniksiä.
Julkaistu: 2.12.2015

1. Painele ylimääräinen huulipuna paperiin

Karkaako huulipuna hampaisiin? Levitä huulille yksi kerros punaa ja painele ylimääräinen väri kasvopaperiin tai nenäliinaan. Lisää toinen kerros punaa, painele ylimääräiset taas pois ja levitä paperin läpi huulille ohut kerros irtopuuteria.

2. Pistä sormi suuhun

Kun lisäät huulipunaa kesken päivän, pistä levityksen jälkeen sormi suuhun, vedä suu suppuun ja vedä sormi ulos suusta. Ylimääräinen väri tarttuu sormeen, ja hymysi pysyy valkoisena!

3. Tee tukasta tuuhea nutturan avulla

Onko tukallasi tapana lässähtää? Sido hiustenkuivaajasta lämpimät hiukset löysälle nutturalle pään päälle ja anna hiusten jäähtyä kymmenisen minuuttia. Hiuksilla on muisti, ja ne pyrkivät jäämään asentoon, johon ne on aseteltu viilentymään. Kun avaat nutturan, hiukset ovat saaneet luonnollisen tyvikohotuksen. Lue lisää vinkkejä tuuheaan tukkaan. Myös nutturan kanssa nukkuminen voi saada hiukset näyttämään tuuheilta:

4. Suihkauta hajuvettä vaseliinin päälle

Levitä pieni määrä vaseliinia ranteiden sisäsyrjiin ja kaulalle ennen kuin suihkautat hajuvettä. Tuoksu kestää iholla tavallista pidempään, koska se kiinnittyy vaseliiniin eikä häviä ihohuokosiin. Myös hajusteettoman vartalovoiteen levittäminen ennen tuoksuttelua auttaa. Vaseliinin avulla voit myös ottaa tuoksuasi kätevästi mukaan matkalle:

5. Silota hiukset DIY-naamiolla

Jos vaivalla suoristamasi tukka ei meinaa pysyä silkkisen suorana, helli hiuksia kotitekoisella naamiolla. Sekoita 2 dl kookosmaitoa ja 1 sitruunan mehu. Levitä seos hiuksiin vartiksi ennen kuin menet suihkuun. Pese hiukset normaalisti sampoolla ja hoitoaineella, föönaa tukka pesun jälkeen ja anna suoristusraudan tehdä tehtävänsä. Lue lisää hiusnaamiovinkkejä.

6. Käytä pohjustusvoidetta

Meikki kestää kasvoilla koko päivän, kun satsaat pohjustukseen. Primer-pohjustusvoide kiinnittää meikin ja hoitaa ihoa. Levitä kosteusvoiteen jälkeen kasvoille ohut kerros primeria. Anna sen kuivua pari minuuttia ennen kuin levität päälle meikkivoiteen.

7. Pohjusta silmämeikki valkoisella

Silmämeikkikin kestää paremmin, kun pohjustat huolella. Tee silmäluomille rajaukset valkoisella kajalilla ja levitä luomivärin alle voidemaista valkoista luomiväriä. Ne kiinnittävät silmämeikin ja korostavat päälle levitettävän meikin väriä. Jos haluat oikein erottuvan lopputuloksen, voit myös värittää koko liikkuvan luomen valkoisella kajaalilla ennen kuin levität luomiväriä. Lue myös, miten meikkaat dramaattiset sumusilmät ja kauniit rajaukset.

8. Kuori huulet hammasharjalla

Hammasharja on bilelookin salainen ase! Huulikiilto ja -puna levittyvät kauniisti ja pysyvät siisteinä, kun levität huulirasvaa ja kuorit sitten huulet hieromalla niitä kevyesti puhtaalla hammasharjalla. Lue lisää vinkkejä tasaiseen ja kestävään huulimeikkiin.

9. Taltuta irtosuortuvat hammasharjalla

Hiuksetkin tykkäävät hammasharjasta. Kampaus kestää kauniina koko illan, kun taltutat tempoilevan tukan harjaamalla hiusten pintaa hammasharjalla.

10. Föönaa ripsentaivuttajaa

Lämmitä ennen ripsien taivuttamista taivuttajaa hiustenkuivaajalla. Anna taivuttajan jäähtyä hetki ja taivuta sitten ripsesi normaaliksi. Lämpö saa ripsesi pysymään upealla kaarella tavallista pidempään. Lue lisää vinkkejä näyttäviin ripsiin.

Lue lisää:

Kommentoi »