Demi

Ed Sheeran hurmasi Tukholman

Ed Sheeran hurmasi Tukholman
Demi tapasi: Ed Sheeran piipahti maanantaina Tukholmassa esittelemässä tulevaa levyään. Olimme paikalla ja saimme selville muun muassa nämä asiat lahjakkaasta laulaja-lauluntekijästä.
Julkaistu: 5.6.2014

Fanit ovat kaikkein tärkeimpiä

Kovatahtista promokiertuetta tekevä Ed Sheeran, 23, esiintyi maanantai-iltana Fotografiska-museossa kilpailun voittaneille faneille. Kesken keikan hän huomasi, että museon ulkopuolella oli iso joukko ihmisiä kuuntelemassa. Ed keskeytti keikan ja pyysi turvamiehiä avaamaan pihalle johtavat ovet, jotta ulkonaolijat kuulisivat keikan paremmin.
Ed myös lahjoitti toisen kitaransa Thomas-nimiselle fanille ja lisäsi siihen nimikirjoituksensa.

 

Ed rakastaa suklaajäätelöä

Englantilaissyntyinen laulaja kertoi pitävänsä perinteisistä fish and chips -annoksista, mutta valitsee silti mieluummin suklaan. Haastattelussa Ed pyöritteli käsissään Toblerone-pötköä, jonka hän kertoi napanneensa hotellihuoneesta. Hän paljasti pitävänsä myös Ben & Jerrysin Phish food -jäätelöstä, koska siinä on suklaasattumia.
Ed on jopa osallistunut amerikkalaisen jäätelöbaarin kisaan, jossa hänen piti syödä valtava kulhollinen jäätelöä mahdollisimman nopeasti. Hän selvisi haasteesta reilussa puolessa tunnissa ja sai huhujen mukaan kuvansa jäätelöbaarin seinälle.

Ed osaa räpätä

Edin tulevalla x-albumilla on yllättävän monta rap-kappaletta. Hän on tullut tunnetuksi balladeista kuten The A Team, I See Fire ja Lego House, mutta Tukholmassa käydessään mies tiputteli toimittajille järjetetyllä keikalla sujuvasti riimejä. Ei ihme, että Ed mainitsi rap-esikuvakseen Eminemin.
x-levy ilmestyy 20. kesäkuuta

 

Kuka Ed Sheeran?

  • Edward Christopher "Ed" Sheeran on vuonna 1991 syntynyt englantilainen laulaja-lauluntekijä.
  • Aloitti musiikin teon vuonna 2005 ja sai levytyssopimuksen vuonna 2011. Samana vuonna ilmestyi esikoislevy +.
  • Vieraillut Taylor Swiftin Red-albumilla ja kirjoittanut kappaleita One Directionille.
  • Ed on ahkera twiittaaja.
Lue lisää elokuun Demi-lehdestä, joka ilmestyy 24.7.2014!
Kommentoi »