Demi

Demi tapasi Nälkäpelin näyttelijät

Demi tapasi Nälkäpelin näyttelijät
Vihan liekit -leffan näyttelijät vastasivat demittäjien kysymyksiin. Lisää luvassa syksyn aikana!
Julkaistu: 6.8.2013

Demin toimittaja piipahti Los Angelesissa tapaamassa Nälkäpeli-trilogian toisen osan näyttelijäkastia sekä ohjaajaa. Tässä pieni kurkistus haastatteluihin, jotka tehtiin upeassa merenrantahotellissa.

Sam Claflin (Finnick Odair)

Mikä oli vaikeinta Finnickin roolissa? janinabanina

- Haastavinta oli roolin fyysinen puoli. En ole koskaan ollut rapakunnossa, mutta jouduin treenaamaan paljon ennen kuvauksien alkamista. Olin lukenut kirjat ja tiesin myös, mitä fanit ajattelelvat Finnickistä. Minua pidettiin liian rumana ja lihavana rooliin, mutta se vain sai minut treenaamaan enemmän, jotta minusta tulisi oikea seksijumala!

Josh Hutcherson (Peeta Mellark)

Oletko kova urheilemaan vapaa-ajalla ja mikä on lempilajisi? sofiazuli

- Rakastan korista, jalkapalloa, golfia ja kaikkia muitakin lajeja. Pelaan itse ja katson lajeja telkkarista. Keilailu ei taida olla urheilua, mutta harrastan sitäkin! Viihdyn myös luonnossa, käyn vaelluksilla ja telttaretkillä. Tärkeintä on harrastaa lajeja, jotka saavat minut rentoutumaan.

Francis Lawrence (ohjaaja)

Oliko ohjaamisessa paljon paineita, kun ykkösosa oli niin suuri menestys? Twilighter^^

- Hieman, mutta minun piti asettaa tunteeni sivuun ja tehdä niin hyvä elokuva kuin pystyn. Tunnen itseni onnekkaaksi, että sain liittyä mukaan tekemään leffaa, joka on muodostunut suosituksi ja jolla on vankka fanijoukko. Halusin luoda elokuvan ja tarinan, joka ei petä ihailijoita.

Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen)

Onko Katnissin näytteleminen mielestäsi erilaista nyt Vihan liekeissä kuin Nälkäpelissä? rinley

- Kyllä. Kakkososassa Katniss toipuu traumasta, joka syntyi ensimmäisessä Nälkäpelissä. Hän yrittää saada elämänsä takaisin raiteilleen, mutta kaikki on muuttunut. Hän asuu Voittajien kylässä eikä hänen tarvitse metsästää enää. Hän tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Katniss ei myöskään pukeudu isänsä metsästysvaatteisiin vaan käyttää asuja, joita hän saa Capitolista, joten hän kantaa kroppansa eri tavalla kuin ennen.

Jena Malone (Johanna Mason)

Jos saisit valita minkä tahansa muun roolin Vihan liekit -elokuvassa, minkä valitsisit? funnylittlebaker

- Ikävä sanoa, mutta Johanna on yksi lempihahmoistani (naurua). Pidän hänen monipuolisuudestaan, kipinästään ja arvaamattomuudestaan. On hienoa, että hän on nainen, joka voi astella tilanteeseen kuin tilanteeseen ja hiljentää kaikki pelkällä katseella.

Lue lisää Demi-lehdestä syksyn aikana!

Kommentoi »