Demi

Demi Rihannan keikalla

Demi Rihannan keikalla
Demi pääsi seuraamaan Rihannan keikkaa, josta ei puuttunut yllätyksiä.
Julkaistu: 23.11.2012

Rihannalla riittää virtaa. Uutta Unapologetic-albumiaan mainostaakseen hän pisti pystyyn 777-pikakiertueen, jolla hän kiertää maailman. Yksi keikoista oli Tukholman Berns-ravintolassa, jonne kerääntyi reilu tuhat kutsuvierasta ja kilpailuvoittajaa. Keikan perusteella ensi kesän Suomen-keikalta voi odottaa paljon, sillä tähti oli rennon ja iloisen oloinen – ja veti melkoisen kimaran hittejä.

Keikka numeroin

7 keikkaa, 7 päivää ja 7 maata. Aikamoiseen matkustustahtiin nähden Rihanna vaikutti käsittämättömän energiseltä. Ruotsiin hän lensi Kanadasta.

2 tuntia 35 minuuttia. Sen verran Rihanna oli taas myöhässä. Ensi kesän Suomen-keikka on onneksi sisätiloissa, eikä kenenkään tarvitse odotella supertähteä vesisateessa. Lehtitietojen mukaan Rihanna oli käyttänyt kyseisen ajan esimerkiksi joogaamalla.

3 julkkista. Onneksi Rihannaa odottaessa saattoi bongailla paikalle saapuneita ruotsalaisjulkkiksia, jotka hengailivat sopivasti vip-korokkeella: Demin Aino onnistui näkemään ainakin Eva Dahlgrenin, Efva Attlingin ja Eric Saaden. Kuulemma keikalla oli muitakin muusikkoja, esimerkiksi Avicii.

21 biisiä. Rihanna lauloi täyden setin. Bändin ja taustalaulajien kanssa esiintynyt laulaja veti myös kolme hidasta biisiä akustisesti. Hittejä riitti: What’s My Name, Wait Is Over, Umbrella, Only Girl In The World, uuden levyn Diamonds-sinkku, lopuksi pankin räjäyttänyt We Found Love ja monta muuta. Kesän keikkaa kannattaa odottaa!

Kommentoi »