Demi

Demi-kalenteri 2019–2020 on nyt kaupoissa!


Uusi Demi-kalenteri on paras kalenteri kouluun ja vapaa-aikaan! Lukujärjestykset, bucket listit, mood trackerit, inspiroivat fanikuvat… ja paljon muuta!

Huom! Demin lukuvuosikalenteri 2019-2020 ei ole enää myynnissä. Seuraava kalenteri ilmestyy kesällä 2020.

Mitä Demi-kalenteri sisältää?

Demi-kalenterissa on kaikki, mitä tarvitset mahtavaan lukuvuoteen. Inspiroivien viikkoaukeamien lisäksi kalenterissa on paljon hyödyllistä: lukujärjestykset, opiskeluvinkkejä ja taulukot muun muassa syntymäpäiville, koenumeroille sekä omalle budjetille. Sleep login avulla voi seurata unen määrää ja mood trackerilla omaa fiilistä.

Lisäksi kalenterissa on paljon hauskaa luettavaa ja täytettävää: bucket listeistä saa ihania ideoita, ja erilaiset haasteet auttavat muun muassa huomaamaan omat ihanat puolet sekä vaikuttamaan itselle tärkeisiin asioihin. Jokaiselle kuukaudelle on inspiroiva fanikuva – kalenterin sivuilta löytyvät esimerkiksi Billie Eilish, Ariana Grande ja Mmiisas! Kalenterissa on myös runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Millainen Demi-kalenteri on?

Lukuvuosikalenteri on ajalle heinäkuu 2019–kesäkuu 2020. Jokaiselle päivälle on riittävästi kirjoitustilaa, ja laadukkaalle paperille on hyvä kirjoittaa.

Demi-kalenteri on kovakantinen, ja siinä on kätevä lukunauha. Kalenterin mitat ovat 140 x 205 mm, eli se kulkee helposti mukana kaikkialla.

Mistä Demi-kalenteria voi ostaa?

Demi-kalenteri on myynnissä lehtipisteissä eli esimerkiksi monissa marketeissa, kirjakaupoissa ja joissakin kioskeissa. Tänä vuonna Demi-kalenteria ei voi tilata netistä. Voit tarkistaa lähimmän myyntipisteesi täältä.

Demi-kalenterin hinta on 14,90 euroa. Demi-kalenteri on myynnissä 5.6.–30.8. tai kunnes se myydään loppuun.

Julkaistu: 7.6.2019