Demi

Deittailu = tapas-illallinen

Deittailu = tapas-illallinen
Chloë Grace Moretz ei vielä tiedä omaa miestyyppiään. Hänellä on ollut kiire tehdä tärkeämpiä asioita, kuten näytellä 50 roolia ja taistella heikompien puolesta. Katso myös huhtikuun Demin kansi!
Julkaistu: 22.3.2016
Chloë Grace Moretz ihmettelee, miksi juorumediat yrittävät aina vääntää hänen kaveripojistaan poika­ystäviä.
”Tällä alalla ei voi näyttäytyä yhdessä vastakkaisen sukupuolen kanssa ilman, että suhdetta aletaan spekuloida. Se on aika surullista”, Chloë toteaa viihdesivusto Complexissa.
Suhdehuhut ovat käynnistyneet yleensä yhteisestä valokuvasta tai kädestä kiinni pitämisestä. Arveltuja poikaystäviä ovat olleet esimerkiksi näyttelijät Cameron Fuller, Colin Ford, Bertie Gilbert ja Brooklyn Beckham. Chloë ei ole vahvistanut yhtään huhua. Hän on sinkku ja yrittää selvittää, minkälainen tyyppi hänelle ylipäänsä sopisi.
”Pojat ovat kuin tapas-illallinen. On hyvä maistaa montaa eri lajia, jotta tietää mistä tykkää”, Chloë vitsailee Wendy Williamsin haastattelussa.
Chloë näyttelee 5. aalto -uutuuselokuvassa yhtä elokuvan sankarihahmoista. Toukokuussa hänet nähdään häiriköivänä opiskelijana Naapurit 2 -komediassa.
Tosielämässä hän keskittyy enemmän maailman pelastamiseen kuin juhlintaan.
”Taistelen homojen, naisten, vähemmistöjen ja ihan jokaisen ihmisoikeuksien puolesta.”

Lue huhtikuun Demistä lisää Chloësta!  Demi ilmestyy 23. maaliskuuta.

Kommentoi »