Demi

Colton Haynes avoimena: "Tuotin muille pettymyksen"

Colton Haynes avoimena: "Tuotin muille pettymyksen"
Teen Wolf -sarjasta tuttu Colton Haynes puhui ensi kertaa seksuaalisesta suuntautumisestaan.
Julkaistu: 6.5.2016

Huhut Teen Wolf- ja Arrow -sarjojen tähden Colton Haynesin homoudesta alkoivat levitä alkuvuodesta ja pian juorulehdet riepottelivat tähden yksityiselämää otsikoissaan jatkuvasti. Nyt näyttelijä kommentoi uutista ensi kertaa Entertainment Weekly -lehdelle ja kertoi olevansa homo. 

"Minun olisi pitänyt antaa aiheesta lausunto aiemmin, mutten ollut valmis. Eikä minusta tuntunut, että olisin kellekään velkaa."

Colton ei ole koskaan salaillut suuntautumistaan. Hän päätti kuitenkin puhua julkisesti aiheesta, koska tunsi, että tuottaa muuten pettymyksen ihmisille, koska ei ole kertonut koko totuutta.

"Ihmiset, jotka tuomitsevat homoseksuaalit, eivät tajua, miltä tuntuu näytellä 24 tuntia vuorokaudessa. He tuomitsevat muita, koska eivät tajua, että teeskentely on maailman uuvuttavin asia."

Colton oli rohkea, kun hän päätti puhua aiheesta. Ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on yksityisasia, josta juorujen levittäminen on sama kuin kiusaaminen. Jo uransa alussa Coltonia neuvottiin vaikenemaan aiheesta, koska julkkiksilta kysytään usein todella henkilökohtaisia kysymyksiä heidän rakkauselämästään. Jätetäänhän siis jatkossa sellaiset kysymykset esittämättä ja annetaan jokaisen rakastaa, ketä he haluavat.

Lue myös

Kommentoi »