Demi

Cody Simpson paljasti suhteidensa salat

Cody Simpson paljasti suhteidensa salat
Demi tapasi: Australialaispoppari Cody Simpson, 17, on huomannut, että suhteen eteen pitää nähdä vaivaa.
Julkaistu: 27.6.2014

1. Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut ihmissuhteista?

- Olen oppinut, että ihmissuhteesta täytyy pitää huolta. Ei riitä, että itsellä on kivaa. Toimivan parisuhteen eteen täytyy nähdä vaivaa.

2. Millaisista tytöistä pidät?

- Pidän suomalaisista tytöistä! Olen tavannut muutamia suomalaisia faneja ja pitänyt silmäni auki. Suomalaiset tytöt ovat kauniita. Haluan, että tyttö saa hauskan puoleni esiin. Tarvitsen tytön, joka on ulospäin suuntautunut, sillä jos toinen on ujo, vetäydyn itsekin kuoreeni. Haluan tuntea oloni mukavaksi ja luonnolliseksi tytön seurassa. Pidän ihmisistä, jotka osaavat nauraa itselleen.

3. Millaista seurustelu on, kun on julkkis?

- Minulla on ollut kaksi tyttöystävää (realitytähti Kylie Jenner ja malli Gigi Hadid), ja hekin ovat molemmat melko tunnettuja. Totuttelen itsekin vasta julkisuuteen, joten minun on vaikea muistaa, että joskus julkkisten tekemisiä suurennellaan tai ymmärretään mediassa väärin. Jos minusta esimerkiksi otetaan kuva jonkun tytön kanssa, tilanne saattaa julkisuudessa näyttää ihan toiselta kuin mistä tilanteessa oikeasti on kyse. Julkisuuden ei saa antaa vaikuttaa seurusteluun, mutta siitä pitää olla tietoinen.

Codyn tuorein video!

Kommentoi »