Demi

Bruno Mars: Eri mies

Bruno Mars: Eri mies
Bruno Mars tykkää kokeilla kaikkea sekä biiseissä että lavalla. Viime aikoina hänelle on nauranut koko USA.
Julkaistu: 23.11.2012

Biisejä lavalta lavalle

Bruno Mars, 27,  teki Unorthodox Jukebox -kakkoslevynsä biisit ensimmäisellä maailmankiertueellaan. Se myös kuuluu kappaleissa.
– Tärkein tavoitteeni oli, että jokainen laulu kuulostaa erityiseltä livenä, Bruno sanoo Kiss 98.5 -radiokanavalla.

Epätavallinen jukeboksi

Levyn nimi tarkoittaa suomeksi epätavallista jukeboksia. Nimi symboloi Brunolle vapautta tehdä millaista musiikkia haluaa. 
– En halua tehdä uusintaversioita Just The Way You Aresta tai Grenadesta. Olen tehnyt ne kappeleet jo kerran. Haluan, että musiikin tekeminen pysyy jännittävänä, Bruno sanoo.

Jukeboksi oli Brunolle muutakin kuin symboliikkaa.

– Ostin baarista 1970-luvulta peräisin olevan jukeboksin. Se ei ole kaunein mahdollinen, mutta siinä on luonnetta. Olen kuunnellut sillä esimerkiksi Frank Sinatraa, hän kertoo.

Muusikosta koomikoksi

Bruno hurmasi yhdysvaltalaiset hauskuudellaan, kun hän isännöi Saturday Night Live -kulttisarjaa. Bruno imitoi onnistuneesti Green Dayn Billie Joe Armstrongin ja Katy Perryn laulua sketsissä, jossa hän esitti radiokanavan harjoittelijaa.
– Minulla ei ole yhtään näyttelijäkokemusta. En ole tehnyt edes sampoomainosta, Bruno sanoi ohjelman alussa ja ihmetteli itseironisesti, mitä hän edes tekee ruudussa.
Unorthodox Jukebox ilmestyy 7.12.
Kommentoi »