Demi

Benjamin: "Tästä saattaa tulla kohu"

Benjamin: "Tästä saattaa tulla kohu"
Body-sinkun kannessa ilman paitaa esiintyvä Benjamin kertoo Demille, mitä hän ajattelee omasta kropastaan ja paljastaa, mikä nolottaa Instagramissa.
Julkaistu: 3.3.2016

Mistä uusi Body-sinkkusi kertoo?

”Se kertoo siitä, että olen ihastunut tyttöön, joka on sika kuuma ja joka saa minut hulluksi. Body on aika intiimi biisi. Tai sanotaan suoraan: siinä on enemmän seksiä. Sinkun kansikin saattaa kohauttaa. Sen idea oli minun, ja halusin tehdä siitä omannäköisen. Olen saanut ottaa urallani enemmän hommaa haltuun: saan päättää vaatetuksesta ja siitä, miltä esimerkiksi keikoilla näyttää. Olen sellainen tyyppi, että minulle on tärkeää saada tehdä asiat niin kuin itse haluan.”

Millainen suhde sinulla on omaan vartaloosi?

"Tykkään treenata tosi paljon. Kaupassa valitsen aina terveellisimmät vaihtoehdot. Huomasin, että kun syksyllä oli pimeää ja söin mitä sattui, en jaksanut tehdä mitään. Mietin, että mitä hittoa, miksi vain katson himassa telkkaria, vaikka olen entinen urheilija. Päätin sitten, että alan syödä taas paremmin ja treenaamaan. Nyt on taas hyvä fiilis. Eniten treenaan himassa keskikroppaa ja käyn lenkillä ja salilla. Tykkään myös kokeilla uusia lajeja. Kunhan tekee jotain!”

Onko viime vuonna julkaistulle Alaston päiväkirja -dokumentille suunnitteilla jatko-osaa?

”En tiedä, mutta se olisi mielenkiintoista jossain vaiheessa. Dokumentin kuvaamisen jälkeen on tapahtunut hulluna kaikkea. Siinä mielessä se tehtiin liian aikaisin, että ei ollut ehtinyt tapahtua vielä paljon uran kannalta. Minulle viime vuoden kohokohtia on ollut se, että pääsin Espanjassa vetämään festarikeikkoja.”

Miten espanjalaiset hurmataan?

”Minulle tuli yllätyksenä, kun biisi addattiin radioihin. Siis mitä ihmettä? Sika siistiä! Ekalla kerralla oli pari fania lentokentällä, sitten aina enemmän ja enemmän. En tiedä, onko se siinä, että olen ulkomaalainen ja heille eksoottisen näköinen.”

Oletko sanoittanut ja säveltänyt tulevalle levylle itse biisejä?

”Olen tehnyt tosi paljon biisejä ja rakastan sitä. En kuitenkaan vielä tiedä, mitkä niistä päätyvät levylle. En ole vielä mikään maxmartin, vaikka kehityn koko ajan. Levylle tulee enemmän biisejä kovilta kirjoittajilta, ja teemme biisejä yhdessä.”

 

Kyllästyttääkö sinua ikinä Instagram?

”Ei! Se on isoin somekanava. Ja on siistiä, miten seuraajia tulee lisää ja kommenttimäärät kasvaa. Ennen lisäsin kuvia koko ajan, varmaan kuusi kertaa päivässä. Nyt kuvien valinta on harkittua ja laitan vain tiettyjä hetkiä elämästä. Toisaalta minua nolottaa katsoa vanhoja kuvia, kun olin 16 ja pikkupojan näköinen ja minulla oli outoja hymyjä ja asentoja. Olen kuitenkin kiitollinen, että se on tuonut minut tähän pisteeseen.”

Kuka Benjamin?

  • Benjamin, 18, nousi julkisuuteen vuonna 2013 Instagramista, jossa hänellä on nykyään yli 320 000 seuraajaa: @benjaminpeltonen

  • Benjaminin debyytti-EP Square One julkaistiin toukokuussa 2015.

  • Benjaminin debyyttialbumi julkaistaan huhtikuussa 2016.

  • Benjamin on esiintynyt Espanjassa yli kymmenen kertaa.

Lue, mitä Benjamin vastasi demittäjien kysymyksiin. Löydät Benjaminin myös huhtikuun Demi-lehdestä!

Kommentoi »