Demi

Banaaneja, ilotulituksia, kukkameri: tätä kaikkea näimme One Directionin keikalla

Banaaneja, ilotulituksia, kukkameri: tätä kaikkea näimme One Directionin keikalla
One Direction esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa 27.6.2015. Demi muistelee konsertin kohokohtia.
Julkaistu: 28.6.2015
Vuosien odotus päättyi viimeinkin, kun Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan ja Louis Tomlinson nousivat Helsingin Olympiastadionin lavalle. Keikka oli yhtyeen Euroopan kiertueen viimeinen, ja bändi ihmetteli ääneen sitä, miten nopeasti aika oli kulunut. Ei ihmekään - vaikutti silminnähden siltä, että esiintyminen oli poikien mielestä huippuhauskaa. He kiittivät miltei jokaisessa välispiikissä faneja, joita ilman tämä kaikki ei olisi mahdollista.
Kiitos, fanit ja One Direction! 
Nämä asiat jäivät konsertista Demin mieleen:

1. Banaanit

Harry Stylesilla on tapana näyttäytyä lavalla erilaisten ruokien kanssa. Paikasta toiseen viilettävä moniosaaja joskus jopa syö lavalla esiintymisen aikana. Banaani on helppo retkieväs, joten se on yksi paljon matkustavan Harry Stylesin lempiruuista. Helsingissä Harry heitti banaanin yleisöön. Pojat myös hassuttelivat pukemalla Liam Paynen banaanipukuun.

2. Kukkameri

Flower power! Herkän Night Changes - kappaleen aikana fanit toteuttivat yllätyksen. Yleisö oli tuonut mukaan erilaisia tekokukkia, ja heilutti niitä biisin aikana ilmassa. Monet fanit olivat sonnustautuneet hienoihin kukkaseppeleisiin. Bändi ilahtui värikkäästä vastaanotosta, ja pyysi nostamaan kukat ilmaan myöhemmin uudestaan.

3. Innovatiiviset kyltit

Yleisössä nähtiin niin monta hauskaa ja koskettavaa kylttejä, että poikien pää meni varmasti pyörälle - mihin suuntaan sitä oikein katsoisi!

4. Lava nostettiin ilmaan

Mitä ihmettä! Lava catwalkin päässä alkoi yllättäen nousta ilmaan ja 1D veti pari biisiä korkeuksissa. Näyttävällä tempulla varmistettiin se, että yleisö pääsi vähän kauempaakin näkemään bändin läheltä.

5. Valomeri

Puhelimet loistivat kirkkaina hitaimpien kappaleiden aikana.

6. Ilotulitus

Kaboom! Lavan yllä säkenöi konsertin aikana useampaan otteeseen. Taivaalta myös satoi violettia ja kultaista konfettia yleisön niskaan. Encoren päätteeksi One Direction soitti Best Song Ever - biisin ja toinen toistaan huimemman näköiset ilotulitukset täyttivät taivaan. Ruudin tuoksu jäi leijumaan ilmaan ja yleisö käveli kotiin typertyneen onnellinen ilme kasvoillaan. Tervetuloa takaisin Suomeen pian, jooko?
Kommentoi »