Demi

Au pairit -ohjelman tubettaja Mona Ilona: "Kanadassa oli mahtavaa, kun pyydettiin treffeille"

Au pairit -ohjelman tubettaja Mona Ilona: "Kanadassa oli mahtavaa, kun pyydettiin treffeille"
Mona Karttunen löysi toiselta puolen maailmaa romantiikkaa ja uusia sydänystäviä.
Kuvat
Julkaistu: 22.3.2017

Lempäälässä asuva Mona Karttunen, 19, on mukana Ylen Au pairit Kanadassa -ohjelmassa, joka kuvattiin viime syksynä Vancouverissa ja sen lähistöllä. Hän tubettaa Mona Ilona -kanavalla.

Mikä oli parasta Kanadassa?

"Erilaisuus teki arjesta jännittävää. Rakastin englannin puhumista, ja jopa leffassa käyminen tuntui vau-hetkeltä. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja esitellä heitä toisilleen, joten sain lempinimen Mona The Connections. Facebookin au pair -ryhmistä löysin kaksi parasta kaveriani, joista toinen on kanadalainen ja toinen australialainen. Aion viettää ensi jouluni Australiassa ystäväni luona."

Miten tosi-tv:n kuvaaminen eroaa tubettamisesta?

"Kaikki kuvattiin, kuten treffimme, joista en ikinä tubettaisi. Kuvaaminen tuntui silti tosi luonnolliselta. Voisin tehdä sitä joka päivä ja sain siitä inspiraatiota videoihin. Yleensä YouTubessa näytetään itsestä vain iloinen puoli, vaikka myös suru kiinnostaa ihmisiä. Seuraajani tulevat näkemään sarjassa uusia puolia minusta, sillä en ole ikinä itkenyt videoillani. Ohjelmassa itken koko ajan. En jaksanut vetää roolia vaan olin oma itseni."

Mitä pidit treffailusta?

"Suomessa en ikinä käy treffeillä, joten oli mahtavaa, kun miehet pyysivät treffeille. Tunsin olevani Sinkkuelämää-sarjassa! Yksi vakavampikin juttu löytyi."

Katso Mona Ilona -kanavan video, jolla Mona reagoi ohjelmaan:

Au pairit Kanadassa Yle TV2:lla tiistaisin kello 23.40 ja kaikki jaksot Yle Areenassa.

Lue lisää:

Kommentoi »