Demi

All Time Low haluaa palata Suomeen

All Time Low haluaa palata Suomeen
Demi tapasi: All Time Low -bändin Jack Barakat ja Alex Gaskarth vastasivat demittäjien kysymyksiin.
Julkaistu: 12.9.2013

Kesällä Rock The Beachissa villinnyt All Time Low innostui demittäjien keksimistä kysymyksistä. Hulluimmat niistä säästimme lehteen!

Missä ammateissa olisitte, jos ette olisi bändissä? junasexuaali

Jack: Ei hajuakaan. Olemme soittaneet bändissä 14-vuotiaista asti, joten meillä ei ole koskaan edes ollut muuta vaihtoehtoa. Ei sen ikäisenä oikeastaan edes tiedä, mitä haluaa tehdä isona, joten emme ole koskaan joutuneet miettimään vaihtoehtoja.

Alex: Minä halusin päästä tekemään asioita, en istua työpöydän ääressä. Minäkään en tiedä, mitä tekisin ilman bändiä. Tämä oli ainoa mahdollisuus, eikä minulla ole varasuunnitelmaa.

Jack: Isäni on lääkäri ja hän on nähnyt niin paljon ällöttäviä asioita, joten en voisi kuvitella tekeväni samaa.

Miten pysytte aina niin iloisina etenkin haastatteluissa? homebetweenpages

Jack: Huumeiden avulla. Vitsi! Luulen, että olemme vaan tosi iloisia ihmisiä luonteeltamme.

Alex: Nautimme siitä, mitä teemme. Tämä on ollut unelmamme lapsesta saakka, ja on onni, että saamme edelleen jatkaa ja käydä tällaisissa paikoissa. Silloin on aika helppo pysyä hyvällä tuulella. Kaikkein tärkein syy on kuitenkin fanit, jotka pitävät meidät vauhdissa. Rakastamme heitä, koska heidän ansiostaan olemme bändi.

Aiotteko tulla klubikeikalle Suomeen? HouseOfWolves

Jack: Joo, todellakin. Meidän pitäisi tehdä klubikeikka.

Alex: Tänä kesänä olemme tehneet vain festarikeikkoja, mutta ensi vuoden alussa tulemme varmaan takaisin tekemään keikkoja, joissa olemme pääesiintyjinä. Meistä on kivempi keikkailla niin. Festareilla saamme uusia faneja, koska soitamme tyypeille, jotka eivät ole ennen kuulleet meitä. Siksi sen jälkeen on hyvä tehdä klubikiertue.

Mikä on suosikkinne kaikista All Time Low’n biiseistä ja miksi? Matka

Alex: Weightless. Minusta on kiva soittaa sitä ihmisille, jotka eivät ole kuulleet bändiämme koskaan ennen. Se antaa kuvan siitä, miltä olemme kuulostaneet kymmenvuotisen uramme ajan. Minusta biisi summaa sen, mistä bändissämme on kyse.

Jack: Olen täysin samaa mieltä.

Lue lisää 19.9. ilmestyvästä lokakuun Demistä!

Kommentoi »