Demi

Aika nauttia! Itsetyydytyksen abc

Aika nauttia! Itsetyydytyksen abc
Nyt kumotaan itsetyydytykseen liittyviä sitkeitä myyttejä. Tutustu omaan kehoosi ja opi tietämään, mistä nautit.
Julkaistu: 21.11.2012

1. Suihku

Alapään suihkuttaminen tuntuu monesta nautinnolliselta. Hierovan suihkun kanssa voit säätää sinulle mieluisen vedenpaineen. Jos käytössä on perussuihku, voit ruuvata suihkuosan pois. Kun vesi tulee suoraan letkusta, sen voimakkuutta on helppo säätää. Veden suihkuttaminen alapäähän ei ole vaarallista. Sitä ei kuitenkaan kannata tehdä päivittäin, ettei emättimen happamuustasapaino häiriinny.

2. Petivaatteet

Jos haluat hieroa itseäsi kangasta vasten, kokeile tyynyä tai peittoa. Voit esimerkiksi laittaa rullatun peiton jalkojen väliin ja liikuttaa lantiotasi sitä vasten.

3. Kädet

Klitorista voi koskettaa joko yhdellä tai useammalla sormella, käyttämällä molempia käsiä tai vain toista. Voit kokeilla hieromista, hankaamista tai hivelemistä. Jotkut nauttivat pelkän klitoriksen hyväilemisestä, toiset haluavat hyväillä isompaa aluetta. Itsetyydytys onnistuu niin vatsallaan, selällään, istuen kuin polvillaankin.

4. Seksilelut

Masturboidessa voi tuntua mukavalta, että vaginan sisällä on jotain. Joskus oma sormi on paras apu, mutta voit myös kokeilla kodista löytyviä apuvälineitä. Muista kuitenkin hygienia: esimerkiksi banaanin päälle pitää laittaa kondomi, jotteivät hedelmän kuoressa olevat pöpöt pääse limakalvoille. Apuna voit halutessasi käyttää apteekista saatavaa liukuvoidetta. Saman asian ajaa vaseliini tai lisäaineeton rypsiöljy. Hajustettuja kosteusvoiteita ei kannata käyttää, koska ne voivat ärsyttää limakalvoja.

5. Fantasiat

Fantasiat auttavat kiihottumaan ja nauttimaan masturboinnista entistä enemmän. Fantasiat voivat olla toiveita, mutta ne voivat olla myös asioita, joita et oikeasti haluaisi tapahtuvan.

1 kommentti