Demi

Aidosti outoa

Aidosti outoa
Salattujen elämien näyttelijä Petteri Paavola uskoo, että kaikki mitä tapahtuu Salkkareissa, voisi tapahtua myös oikeassa elämässä.
Julkaistu: 16.4.2013

Näyttelet Salkkareissa Eliasta, joka on avoimesti sarjassa homo. Millaista palautetta olet saanut hahmostasi?

– Minulle on tullut paljon fanipostia, jossa ihmiset kertovat, että he ovat rohkaistuneet olemaan omana itsenään näyttelemäni Eliaksen ansiosta. Minulla on myös FB-faniryhmä, jota kautta on tullut viestejä ympäri maailmaa siitä, miten hienoa on, että heteromies näyttelee niin hyvin homon roolia ja pystyy suhtautumaan asiaan niin hyvin. On hienoa, jos pystyn näyttelemisellä auttamaan muita. Olen sen verran onnekas, että huonoa palautetta ei ole tullut juuri lainkaan. Ehkä muutamilta lapsilta olen saanut joskus piikittelyä. Se on ihan ok, sillä sen ikäiset vasta etsivät itseään.

Sinulla on myös Demi.fissä fanidemilä Salkkari-Elias, tiesitkö siitä?

– Olen kuullut siitä kyllä.

Miten elämäsi on muuttunut Salkkareissa näyttelemisen myötä?

– Ei oikeastaan mitenkään, sillä elän niin rauhallista elämää. Käyn töissä, pelaan lätkää ja hengailen tyttöystäväni ja kavereideni kanssa. Liikun yleensä autolla paikasta A paikkaan B, joten en tapaa niin paljon ihmisiä. Silloin kun menen juhlimaan, minulle saatetaan tulla juttelemaan.

Mitkä ovat olleet dramaattisimmat kohtaukset Salatuissa elämissä?

– Ylipäänsä dramaattisimpia juonenkäänteitä ovat olleet tietenkin Kentaurin räjähdys muutama vuosi sitten. Lisäksi viime syksynä Sepon alkoholismi ja itsemurhayritys olivat rankkoja aiheita ja laittoivat ajattelemaan. Omista kohtauksista merkityksellinen oli ainakin se, kun Lari ja Elias päätyivät sänkyyn. Siitä kaikki ikään kuin alkoi. Toinen tärkeä juonenkäänne oli se, kun Lari ja Elias jäivät pettämisestä kiinni Idalle, mikä johti Idan anoreksiaan.

Entä mikä on ollut mielestäsi epäuskottavin juonenkäänne?

– No sanotaan näin, että esimerkiksi Isabellan ja Cindyn vauvojen vaihtumisesta tuli paljon sellaista palautetta, että se oli epäuskottavaa. Mitäs me sitten saimmekaan iltapäivälehdistä lukea viime syksynä? Mielestäni Salkkareissa ei tapahdu mitään, mitä ei voisi tapahtua oikeassakaan elämässä. Toki Pihlajakadulla tapahtuu ylipäätään yllättävän paljon.

Kommentoi »