Demi

8 syystrendiä, joita voit kokeilla jo nyt

8 syystrendiä, joita voit kokeilla jo nyt
Shhh! Vaikka vielä on kesä, kuiskitaan vähän syksyn muodista. Edelläkävijät kokeilevat tulevan kauden parhaita trendejä jo nyt.
Julkaistu: 13.7.2017

Samisasut sopivat täydellisesti vaikka festareille! Valitkaa kantavaksi teemaksi syksyn trendi denim ja maustakaa sitä omilla suosikkijutuillanne. Toinen voi pukeutua tulevan kauden ykkösväriin punaiseen ja toinen testata printtipaidan voimaa.

1. Punainen

Tänä syksynä joulu tulee hyvissä ajoin, kun vaateliikkeet täyttyvät kauden pääväristä punaisesta. Rohkea kokeilee kokopunaista, mutta kirkas väri näyttää ihanalta myös asusteissa, kuten laukussa, kengissä tai aurinkolaseissa.

2. Folk-henkinen mekko

Kesä voi olla jopa Suomen syksyä suotuisampaa aikaa tälle trendille: räikeäkuosisessa folk-tyylisessä mekossa on rentoa tanssia loppukesän festareilla. Trendikkäässä mekossa yhdistyvät kirjavien kuosien ja sävyjen yhdistely.

3. Ruudut

Ruutupaidat esiin! Kesällä raikkaalta näyttää etenkin piknikliinoista tuttu punavalkoinen gingham-kuosi. Säiden viiletessä kietoudutaan esimerkiksi sinisen ja ruskean sävyisiin flanellipaitoihin.

4. Laventeli

Hempeä pastelliliila on myös yksi syksyn trendiväreistä, ja kesällä se mätsää kivasti päivettyneen ihon kanssa. Laventelissa pätee sama sääntö kuin punaisessa: kokovartaloväri näyttää herkulta, mutta pienetkin palaset uhkuvat trenditietoutta.

5. Pilkut

Ruutujen ohella syksy on pilkkujen ja pallojen aikaa. Söpö kuosi sopii vaikka mihin vaatteeseen jo heinäkuussa! Kokeile esimerkiksi haalaria tai sido päälaelle tai ponnarin kiinnikkeeksi pilkullinen huivi.

6. Verkkarit

Sporttitrendi ei ota laantuakseen, ja kiva niin! Mikäs sen mukavampaa kuin talsia rennosti verkkareissa läpi loman ja kohti koulua. Tämän trendin kanssa sopivat täydellisesti värillisillä linsseillä varustetut aurinkolasit, kuten kuvassa.

7. Hopea

Syksyllä arkeen haetaan hohdokkuutta metallisista vaatteista, etenkin hopeasta. Tätä trendiä voi hyvin testata jo kesällä: loista kilpaa auringon kanssa ja pukeudu hopeaan hameeseen tai vaikkapa sadetakkiin, jonka kausi jatkuu luonnollisesti syksylläkin.

8. Denim

Denim on muodissa aina ja ikuisesti. Tänäkin syksynä tupladenim houkuttelee, ja helpoin asuyhdistelmä lienee farkut + farkkutakki. Kesällä voit testata farkkuhameen tai -sortsien ja farkusta tehdyn topin tai braleten yhdistelmää.

Lue lisää

Kommentoi »