Demi

7 täydellistä kampausta, joissa hehkut hellepäivänä

7 täydellistä kampausta, joissa hehkut hellepäivänä
Kuumana päivänä tekee mieli vain sukia hiukset pois kasvoilta ja niskalta hikoilun minimoimiseksi. Nämä helpot kampaukset kestävät myös helteessä.
Julkaistu: 21.7.2016

1. Lomailijan lettinutturat

Tuplanutturat ovat kesän hauskin trendikampaus. Oletko vielä kokeillut kiepauttaa tötteröitä lettipitkoista? Laulaja Jess Glynnen keikkatyylissä latvat on kiharrettu ja päällimmäiset hiukset on sidottu ensin leteiksi ja sitten kierretty nutturoille. Kun letität kaikki hiuksesi nutturoihin, eivät suortuvasi hiosta sinua koko kuumana päivänä.

2. Pinneillä mestariteos

Mitä Kristen Stewart punaisella matolla, sitä muut perässä. Seuraavaksi kokeilemme rannalle lähtiessä tätä pinnien vallankumousta sukimalla sivuhiukset korvan päälle ja kiinnittämällä ne pinniarmeijalla. Muut hiukset saavat kastua uidessa ja kuivua surffipörröön.

3. Hiusrinkula kaunis kuin koru

Céline-muotibrändin näytöksessä nähtiin simppeleitä hiuskoruja jo viime kesänä. Ketjuliikkeiden tarjonta on nyt parhaimmillaan, ja kullan- ja hopeanvärisiä rinkuloita löytyy etenkin kesän juhlakampauksia ajatellen. Sido puolet hiuksista tai kokoa kaikki kutrit ponnariksi ja sido soljen sisään. Testaa myös graafista tuplaversiota: kiinnitä kampaukseen kaksi rinkulaa pystysuunnassa.

4. Klipsillä koko kampaus kiinni

Tämän helpommaksi ei kampauksen tekeminen muutu. Arzuag-merkin ensi syksyn ja talven malliston catwalk-näytöksissä mallien hiukset oli sidottu metallisen hiusklipsin sisään. Kaunis kampaus sopii erinomaisesti kuumaan kesäpäivään, jolloin hiki virtaa ja haluat silti näyttää hillityn tyylikkäältä.

5. Uljaan ratsun ranskanletti

Kuka voisi vastustaa lettikampauksia? Raikas ja kiinnostava tapa letittää hiukset on punoa päälaen hiukset harjamaiseksi ranskanletiksi. Etenkin treeneihin ja rannalle sopiva kampaus päätellään läpinäkyvällä kuminauhalla. Muista rasvata tässä kampauksessa eritoten auringolle altistuva hiusraja!

6. Boheemin festarireissaajan sivuletit

Letitysrumba kuuluu usein festarivalmistautumiseen. Koko päivän tanssit ja hikoilun kestävä kampaus syntyy tekemällä keskijakaus ja sitomalla letit keijukaistyyliin aloittaen kummaltakin ohimolta. Sido lettien päät yhteen ponnariksi tai kiepauta kuvan mallin tyyliin letin pää aina vastakkaiselle ohimolle saakka ja kiinnitä latva pinnillä.

7. Renkuloilla rocktyyliä

Sormusmaiset hiuskorut ovat ilmestyneet katukuvaan tänä kesänä, ja niitä myy esimerkiksi Glitter. Laulaja Rita Ora näyttää, miten rocktyylinen kampaus saa loppusilauksen sivulettiin kiepautetusta metallirivistöstä. Tämä tyyli sopii täydellisesti esimerkiksi festareille, jolloin haluat sukia hiuksesi pois kasvoilta ja näyttää ekstrakivalta.

Lähde: Marie Claire

Lue myös 

Kommentoi »