Demi

7 tapaa nauttia sinkkuudesta

7 tapaa nauttia sinkkuudesta
Demi neuvoo: Oletko sinkku? Onnittelut! Sinulla on vapaus (ja aikaa) toteuttaa itseäsi. Näillä vinkeillä se onnistuu.
Julkaistu: 24.11.2014

Juuri näin, Taylor Swift! Sinkkuna voi kulkea käsikynkkää kavereiden kanssa ilman mustasukkaisuusdraamaa.

Vietä minäpäiviä. Vietä kerran viikossa päivää, jolloin teet kellon ympäri, mitä itse haluat. Voit fiilistellä minäpäivää jo etukäteen ja listata, mitä tarvitset: Ilmapalloja? Vaahtokarkkeja? Kylpykuulia?

Hengaile tyttöjen ja poikien kanssa. Mahdollisimman tiivis ja erilainen kaveriporukka on kuin oma perhe ja avain tapahtumarikkaaseen arkeen. Kun aikaa ei mene seurusteluun, ehdit omistautua ystävillesi.

Lähde turhuusostoksille. Saat ostaa jotain nättiä mutta täysin turhaa ja tarpeetonta. Näyttävätkö pinkit kynttilät tai aniksen hajuinen tuoksukortti kivoilta? Ota ne! Kukaan ei voi motkottaa sinulle päähänpistoistasi.

Opettele vaihtamaan pyöränrengas. Ai miksi? Koska käytännön asioiden opettelu helpottaa elämää huomattavasti ja taidot kertovat myös itsenäisyydestä. Tilaisuuden tullen voit tehdä vaikutuksen esimerkiksi isääsi tai tulevaan kultaasi avaamalla tukkeutuneen lavuaarin tai vaihtamalla palaneen sulakkeen.

Järjestä yllätyksiä. Unohda välillä aikataulut ja rutiinit. Sinkkuna saat olla spontaani eli tulla ja mennä oman mielesi mukaan. Ilmesty kaverin kotiovelle ilman varoitusta tai lähetä postikortti.

Opettele flirttailemaan. Jos et ole koskaan vinkannut silmää tuntemattomalle söpöläiselle, nyt on korkea aika. Sinkkuna sinulla on lupa olla ihastuttava ja iloinen hempukka, joka laittaa kaikkien päät sekaisin. Laita huulipunaa lenkille, suorista ryhti ja nauti huomiosta!

Vietä aikaa vahvojen naissukulaistesi kanssa. Jokaisen sukuun kuuluu ainakin yksi maailmaa nähnyt mahtava täti tai lempeän viisas mummo. Sukupolvien väliset ystävyyssuhteet opettavat paljon. Järjestä teille kahdenkeskinen naistenilta: jutelkaa elämän käännekohdista samalla, kun katselette vanhoja valokuvia.

Lue lisää:

Kommentoi »