Demi

6 x Tubeconin huippuhetket

6 x Tubeconin huippuhetket
Demi ja 10 000 muuta viettivät lauantain Tubeconissa. Nämä asiat tekivät tapahtumasta ikimuistoisen.
Julkaistu: 17.8.2015

1. Huikea palkintojenjako

Tubeconin Tubeawardsin palkintokuningas oli Lakko, joka palkittiin kahdessa kategoriassa. "Kiitos teille, että olette tehneet mun vuodesta näin upean! Kiitos kuuluu myös kaikille rakkaille kanssatubettajille", Lakko kommentoi Instagramissa. Myös stunttiryhmä Stunt Freaks Team vei kotiin kaksi pystiä.

Vuoden tulokas: Pernilla Böckerman

Vuoden lifestyle-kanava: mariieveronica

Vuoden motokanava: Stunt Freaks Team

Vuoden musiikkikanava: Steve N Seagulls

Vuoden huumorikanava: Papananaama

Vuoden pelikanava: Lakko

Vuoden tubettajaryhmä: Stunt Freaks Team

Vuoden miestubettaja: Lakko

Vuoden naistubettaja: mmiisas

Yleisön suosikki -vloggaaja: niilo22

Vuoden vloggaaja: Pinkku Pinsku

Tapahtumassa myös julkistettiin tubettajien uusi hyväntekeväisyysyhdistys Pienempikuinkolme ry. Sen tarkoituksena on auttaa esimerkiksi koulukiusattuja. Soikku eli Sonja Hämäläinen on yksi yhdistyksen perustajista.

2. Odotetut meet & greetit

Suomen huipputubettajat saapuivat tapaamaan faneja, ja kohtaamiset olivat kaiken jonottamisen arvoista. Mariieveronica kertoi, että olisi halunnut pitää m&g:tä koko päivän

3. Mahtavaa ohjelmaa

Tubecon kesti aamupäivästä myöhään iltaan, mutta kertaakaan ei tullut tylsää! Esimerkiksi Demin pisteellä pääsi pelaamaan Wiitä ja syömään karkkia. Moni piipahti myös kuuntelemassa paneeleita, joissa suositut tubettajat keskustelivat esimerkiksi tulevaisuudensuunnitelmistaan ja ilkeistä kommenteista.

4. Persoonalliset Tubecon-tyylit

Moni oli sonnustautunut viralliseen Tubecon-t-paitaan, mutta areenalla nähtiin myös villimpiä tyylejä kasvomaalauksista lolita-asuihin. Tyylejä esitteli myös YleX.

5. Isac Elliotin keikka

Tubeawardsin palkintojenjaon ohessa keikan heitti ihana Isac Elliot, joka esitti livenä juuri ilmestyneen Lipstick-kappaleensa.

6. Uskomaton yhteishenki

Jokainen kävijä huomasi sen takuulla: Tubeconissa oli mielettömän hauska tunnelma. Lavalla fiilistä nostattivat muun muassa Papananaama ja ZoneVD ja yleisöä tanssitti esimerkiksi TCT. Harmi, että seuraavaa Tubeconia joutuu odottamaan vuoden!

Kommentoi »