Demi

6 x parhaat stalkkausvinkit

6 x parhaat stalkkausvinkit
Myönnä pois, sinäkin teet sitä – stalkkaat kiinnostavia tyyppejä somessa tai koulun käytävillä. Lue stalkkaamisoppaasta, miten vakoilet tyylillä.
Julkaistu: 12.10.2015

Twilight-saagan vampyyri Edward (Robert Pattinson) on elokuvahistorian kuumimpia stalkkaajia. Lentotaito vei ihastuksen väijymisen ihan uudelle tasolle.  

1. Hämää kaveriporukalla

Jos ihastus käy kouluasi, häntä on helppo tarkkailla ja salakuunnella. Et tietenkään halua vaikuttaa epäilyttävältä. Hengaile tyypin lähellä mieluummin kaveriporukassa kuin kaksin kaverisi kanssa, koska isoa porukkaa ei epäillä stalkkaamisesta.

2. Hanki rekvisiittaa

Jos tiedät, missä tyyppi hengailee, ulkoiluta omaa tai tutun koiraa siellä päin tai vie pikkusisarus tai hoitolapsi leikkimään hänen kotinsa lähistölle. Stalkkaus muuttuu hyötyliikunnaksi, kun kipaiset sporttisena iltalenkille tyypin kotinurkille.

3. Huijaa kuulokkeilla

Jos haluat salakuunnella keskusteluja, esitä, että kuuntelet musiikkia kuulokkeista. Silloin keskustelijat eivät tajua varoa sanojaan. Ventovieraiden salakuunteleminen vaikka kahvilassa on hyvää viihdettä.

4. Ehkäise vahinkotykkäykset

Puhelimen kosketusnäytöllä voi vahingossa tykätä vanhasta kuvasta tai lähettää kaveripyynnön, vaikka tarkoitus oli vain stalkata. Varminta on tutkia profiileja vain tietokoneella. 

Voit ehkäistä mokat myös käyttämällä nerokasta ja ilmaista Instasnoop-sovellusta  (lataa sovellus AppStoresta). Sen avulla voit katsella kuvia ilman pelkoa vahinkotykkäyksistä ja tallentaa kuvia myöhempää vilkuilua varten. Lisäksi voit koota listan tyypeistä, joita et halua seurata julkisesti mutta joiden tilejä käyt katselemassa säännöllisesti.

5. Ota Snapissa salaa ruutukaappaus

Haluatko ihastuksesi kuvan, jota voit kuolata pidempään kuin pari sekuntia? Avaa Snapchat. Jos ihastuksesi on snäpännyt, vaihda puhelin ensin lentokonetilaan ja avaa sitten vasta snäppi – nyt voit ottaa myös ruutukaappauksen ilman, että siitä tulee hänelle ilmoitus. Kirjaudu ulos, ennen kun poistut lentokonetilasta. Testaa tätä ensin kaverin snäpillä, niin et paljastu tosipaikan tullen!

6. Varo sanojasi myöhemmin

Jos päädyt lopulta juttusille vakoilusi kohteen kanssa, varo lipsauttamasta jotain, jonka olet saanut selville stalkkaamalla. On kiusallista selittää, että tiedät tyypin serkun häistä, koska luit niistä ihastuksesi äidin profiilista.

Lue myös:

Kommentoi »