Demi

6 x näin teet hyvän hiuspäivän

6 x näin teet hyvän hiuspäivän
Näiden helppojen vinkkien avulla tukkasi sujahtaa helposti kuosiin joka aamu.
Julkaistu: 19.4.2016

Malli Suki Waterhouse on työssään tottunut kaikenlaisiin hiuspäiviin.

1. Kesytä sojottava tukka helposti

Suihkauta muhkeaan puuterisutiin pari suihkausta voimakasta hiuslakkaa. Taputtele sudin avulla tukka aloilleen jakauksen molemmilta puolilta. Tukasta tulee sileä, ja vältyt paksun lakkakerroksen tönkköydeltä.

2. Huijaa hiukset taipuisaksi

Tämä vinkki on oiva piikkisuoraa tukkaa tuskailevalle. Suihkuta pyyhekuivaan tukkaan suolasuihketta, joka antaa hiuksille rakennetta. Kieritä kaksi yhtä paksua hiusosiota poispäin kasvoista löysille pötkylöille. Kuivaa osiot föönillä ja kieritä auki.

3. Solmi tyylikäs ponnari

On päiviä, jolloin tekee mieli vetäistä hiukset ponnarille mutta jotenkin vähän fiinimmin. Erottele korvien takaa etusormen paksuiset hiusosiot ja kiedo ne napakalle solmulle loppujen hiusten päälle. Kiepauta solmimiseen tarkoitetut osiot poninhännän alapuolelle ja kiinnitä pinnillä.

4. Puijaa poninhäntä pitkäksi

Eivätkö hiukset kasva niin nopeasti kuin toivoisit? Sido puolet hiuksista hiuslenkillä takaraivolle hieman korkeammalle kuin yleensä. Tee toinen samankokoinen poninhäntä noin pari senttiä alemmas: mitä matalammalle, sitä pidempi poninhännästä tulee. Kiinnitä ylemmän ponnarin reunahiukset pinneillä niin, että kerrokset eivät erotu. Pöyhi niin, että osiot sekoittuvat.

5. Kieputa folion avulla nopeat kestävät kiharat

Levitä hiuksiin ennen niiden kuivausta muotoilutuotetta, joka pitää kiharat kuosissa ja suojaa lämmöltä. Kun hiukset ovat kuivat, kieritä parin sormesi paksuinen hiusosio rullalle ja taita ympärille pala foliota. Paina sitä suoristusraudalla pari sekuntia, ota folio pois ja avaa kihara sormin.

6. Pyöritä sukka nutturalle

Nutturan salainen ase on kaapissa seilaava yksinäinen sukka. Leikkaa sukasta pois varvasosio ja kieritä sukka donitsiksi. Vedä hiukset poninhännälle haluamaasi kohtaan ja pujota ne sukkarenkulan läpi. Nojaa eteenpäin niin, että hiukset leviävät tasaisesti, kieritä ne renkulan ympärille ja kiinnitä parilla pinnillä.

Lue myös: 

Kommentoi »