Demi

6 x kauneimmat korut juhliin

6 x kauneimmat korut juhliin
Korujen roolia juhla-asussa ei voi vähätellä. Näyttävillä korviksilla voi tuoda yksinkertaiseen asuun ilmeikkyyttä ja hiuksissa kimalteleva panta piristää arkisempaakin ponnaria.
Julkaistu: 18.5.2016

1. Metalliset korut

Hopeat tai kultaiset korut ovat klassinen ja takuuvarma valinta asuun kuin asuun. Jos valitset esimerkiksi ajankohtaisen off shoulder -yläosan, ovat roikkuvat korvakorut kaunis katseenkiinnittäjä. Eleettömät korut palvelevat useissa juhlissa ja ilahduttavat arkisinkin.

2. Jättisuuret korvikset

Tämän hetken trendikkäimpiä asusteita ovat jättisuuret korvakorut. Puntaroi jo kaupassa, kuinka raskaita koruja jaksat kannatella koko juhlapäivän! Suuret kangastupsut ja ohuet renkaat ovat ainakin suhteellisen kevyitä.

 

3. Metallinen hiuspanta

Ainakin Tommy Hilfigerin ja Chanelin kevään muotinäytöksissä lavoilla mallien hiuksia koristivat metalliset tiarat. Kruunupäiden siro päähine voi tuntua turhan näyttävältä, jolloin maltillisempi vaihtoehto on yksinkertaisempi hiuspanta. Oiva valinta sille, joka ei jaksa käyttää hiustenlaittoon viittä minuuttia kauempaa.

4. Rintaneula

Rintaneulat ja -korut ovat olleet pinnalla jo tovin, mutta neulepuseroiden kanssa vaikutelma on saattanut viedä mummolaan. Sen sijaan kesäisen keveä asu takaa oivan perustan perinnekorulle. Vältät vanhahtavan ilmeen jo sillä, että vaatevalintasi on kesäisen raikas ja meikki kuulas.

5. Kaulanauha

Silkki- tai satiininauha kaulassa muistutat pariisitarta. Yksilöllisen ja edullisen version saat, kun piipahdat kangas- tai askartelukaupassa. Tämä asuste on ajankohtainen myös loppukesällä ja syksyllä!

 

6. Statement-choker

Choker-korut pitävät pintansa asusterintamalla. Nyt kaulapanta saa olla selkeästi näyttävä, ja etenkin juhlia varten kannattaa päivittää muovinen versio kimaltelevampaan. 

Lue myös: 

Kommentoi »