Demi

5 x YouTuben hauskin haaste

5 x YouTuben hauskin haaste
Oletko kokeillut jo näitä suosittuja YouTube-haasteita? Ne voi toteuttaa yksin tai kaverin kanssa, vaikkei tekisikään vlogia.
Julkaistu: 3.3.2016

DIY-haaste: kännykänkuoret

Tarvikkeet
  • kahdet kännykänkuoret
  • liimaa
  • kynsilakkoja
  • glitteriä
  • värikästä teippiä
  • muita koristeita
Valitkaa haasteelle aika, esimerkiksi kaksi minuuttia. Voitte esimerkiksi sopia, että teette mahdollisimman oudot tai värikkäät kuoret. Arvioikaa kuoret lopuksi - kumpi pärjäsi paremmin? Mallia voi ottaa Demin suosikkitubettajien Sleeping Beautyn ja DitaBibianan videolta:

Säilyketölkkihaaste (tin can challenge)

Tarvikkeet
  • avaamattomia säilyketölkkejä (esim. hedelmiä, tonnikalaa, hernekeittoa, tomaattimurskaa jne)
  • paperia
  • tussi
Poistakaa kaikista säilykepurkeista etiketit, sekoittakaa ne ja numeroikaa tussilla. Älkää avatko tölkkejä vielä. Kirjoittakaa paperilapuille kunkin tölkin numero. Lisähaastetta saatte, kun teette myös lappuja, joissa on useampi numero. Haasteen ideana on, että nostatte vuorotellen lapun ja avaatte numeroiden mukaiset tölkin tai tölkit. Sitten maistelemaan! Miltä kuulostaa vaikkapa tomaattimurska-ananas?
Katso mallia Demin suosikkitubettaja Ia J:n videolta:

Snapchat-haaste

Haasteen tarkoituksena on palkita parhaita Snapchat-hetkiäsi. Käykää ensin läpi kaikki Snapchat-ruutukaappauksenne ja keksikää sitten kategoriat. Ne voivat esimerkiksi olla koskettavin snäppi, hauskin kaksoisleuka, musikaalisin snäppi, onnistuinein pelästyttäminen, sporttisin snäppi, yöllinen snäppi ja "hehkein" snäppi. Videolla voitte esitellä ehdokkaat ja julkistaa voittajat perusteluineen. 
Hauskan haasteen keksivät Demin suosikkitubettajat eli Twice As Nice -kanavan Noora ja Nea.

Ilman peukaloita -haaste (no thumbs challenge)

Teipatkaa molempien somert yhteen siten, ettette pysty käyttämään peukaloita. Toteuttakaa sitten erilaisia haasteita käyttäen vain neljää muuta sormea. Haasteet voivat olla esimerkiksi: kirjoita nimesi, avaa vesipullo, solmi kengännauhat, voitele leipä ja kuori appelsiini. Se, kumpi hoitaa haasteen nopeammin, saa pisteen. Voittajalla on lopussa eniten pisteitä.

Yhden meikkituoteen haaste (one product only challenge)

Malli ja tatuoija Kat Von D:n kehittelemässä haasteessa koko meikin saa tehdä vain yhdellä tuotteella, kuten kulmakynällä, kajalilla tai huulipunalla. Valitse tuote ja heittäydy luovaksi yksin tai kaverin kanssa.

Lue lisää

Tutustu kaikkiin Demin suosikkitubettajiin!

Kommentoi »