Demi

5 x seuraa näitä vlogeja nyt

5 x seuraa näitä vlogeja nyt
Valitsimme viisi nousevaa tubettajaa, jotka osallistuivat Demin vlogihaasteeseen. Seuraa heitä ennen muita!
Julkaistu: 14.9.2015

Marianne Puranen

16-vuotias Marianne osallistui Demin kisaan DIY-kauneusideoilla. Ihanalta kanavalta löytyy myös muun muassa DIY-askartelua koulua varten ja terveellisten herkkujen reseptejä.

HannajennaVlog

Hanna ja Jenna keksivät kuvata Demin Salainen palvelu -palstan tunnustuksia. Ihanan energinen kaksikko kertoo kanavallaan myös vinkkejä esimerkiksi tylsiin hetkiin ja osallistuvat hauskoihin haasteisiin.

XO XO

Iida ja Emmi arvioivat kisavideollaan Paper Towns -elokuvan - ja inspiroituivat Caran kulmakarvoista! Kanavalta löytyy ihania fiilistelyvideoita esimerkiksi auringonlaskun piknikistä.

Ana Lauras

Anan tyylikkäällä asuvideolla kerrotaan, miten valkoiset farkut voi yhdistää neljällä tavalla. Kannattaa myös katsoa Anan aiempi matkapostaus. Emme malta odottaa seuraavaa vloggausta!

ANNIAMANDA

Anni ja Amanda osallistuivat ensimmäisellä videollaan Demin vlogihaasteeseen ja tekivät herkullisia makeita vartaita. Nyt kanavalta löytyy myös hauska Most likely to -tag.

Muista myös yleisöäänestykseen päässeet Lisa Marie, Aino Maino ja Annikaamandas sekä lue juttu kisan voittajista!

 

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus? Demi on aloittanut Tytöt ja teknologia -hankkeen, josta saat tietoa ja inspiraatiota aiheesta.

Kommentoi »