Demi

5 x hauska treeni ulkona

5 x hauska treeni ulkona
Anna kesän ajaksi pakit hikiselle ja kalliille jumppasalille. Nyt on trendikkäintä treenata ulkona, porukalla ja ilman välineitä.
Julkaistu: 21.7.2015

Näyttelijä Nikki Reed tietää, että hyvän treenin saa reippaalla koiralenkillä. Jos oma lemmikki puuttuu, lainaa vaikka naapurin koiraa!

1. Aloita bootcamp

Kavereiden kanssa kehtaa vaikka karhukävellä keskellä toria. Kerää porukka kasaan ja perusta teille WhatsApp-ryhmä. Treenipaikaksi sopii vaikka puisto, kenttä tai metsikkö. Vuorotelkaa valmentajana, joka ottaa aikaa tai laskee toistoja ja kannustaa. Muodikas ja hauska bootcamp on valmis!

2. Ryhdy joogaguruksi 

Puistojoogaa voi harrastaa yksin tai kaverin kanssa. Jos et halua ostaa alustaa, käytä piknikkivilttiä tai rantapyyhettä. Liikkeitä löydät YouTubesta ja joogasovelluksista. Puistojoogatunteja löydät esimerkiksi Facebook-ryhmien tai paikallisen joogastudion tai -opettajan kautta. Huimapää testaa pariakrobatiasta ammentavaa trendilajia akrojoogaa.

3. Lataa ilmainen treeni 

Androidille ja iPhonelle saatavan Sworkit Lite -sovelluksen harjoituksiin et tarvitse välineitä. Windows Phonelle ladattava 30-minute Boot Camp Workout sisältää puolen tunnin kovatahtisia treenejä. Pikatreenejä löydät 7 Minute Workoutista, jonka voi ladata Androidille ja iPhonelle.

4. Sukella sateeseen

Sateella juoksu kulkee helpommin kuin helteessä, ja saatat saada koko puiston tai pururadan itsellesi. Ulkona liikkuminen virkistää eniten juuri sateen jälkeen.

 

5. Roiku kuntoon

Lähimmän koulun piha tai leikkipuisto käy kesäkuntosalista. Vatsalihaksia ja ylävartaloa voi treenata roikkumalla kiipeilytelineestätai ja nostamalla jalkoja eteen. Kun koukistat jalkoja, liike on kevyempi kuin suorin jaloin.

Lue lisää treenivinkkejä

Kommentoi »