Demi

5 parasta vinkkiä talvipäivän viettoon

5 parasta vinkkiä talvipäivän viettoon
Mitä tekisit juuri nyt? Näillä ideoilla pidät hauskaa kavereiden tai perheen kanssa.
Julkaistu: 24.2.2017

1. Seikkaile virtuaalitodellisuudessa

Tammikuussa Vantaalle Flamingoon avattu uusi virtuaalipelipuisto Pikseli Arcade tarjoaa mahdollisuuden kokea esimerkiksi Mount Everestillä kiipeilyn ja meren alla sukeltelun. Pelipuisto on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Kävijöillä on mahdollisuus valita 17 eri pelin joukosta suosikkinsa.

Pelaaja asettaa silmilleen vr-lasit ja korvilleen kuulokkeet. Vr-lasit muuttavat pelihuoneen virtuaalitodellisuudeksi, jossa pelaaja on sisällä. Peliä ohjataan kahdella ohjaimella, joilla voi pelistä riippuen esimerkiksi ladata jousen, ampua, vilkuttaa tai tarrata kiinni jostain.

2. Kiipeä korkeuksiin!

Lähes kaikissa suurimmissa kaupungeissa on kiipeilykeskus. Pyydä kaverisi mukaan ja lähtekää yhdessä koettamaan rajojanne seinäkiipeilyssä tai boulderoinnissa. Ottakaa kisa, kumpi uskaltaa kiivetä korkeammalle tai vaikeampia reittejä!

3. Nauti lumesta rinteessä

Suuntaa lähimpään laskettelukeskukseen ja vietä ihana talvinen päivä rinteessä kurvaillen. Lumipallo-sivustolta voit tarkistaa,  kuinka monta rinnettä on auki. Vinkki! Pääset halvemmalla, jos ajoitat laskettelureissusi iltaan. Yleensä laskettelukeskukset tarjoavat edullisemman iltalipun, joka on voimassa muutaman viimeisen aukiolotunnin ajan. Myös pulkkamäki on usein ilmainen. 

4. Etkö jaksaisi odottaa kesän festareita? 

Ei hätää! Suuntaa lomalla Helsingin messukeskukseen, jossa järjestetään Suomen suurin talvifestivaali Electric Festival 3.-4. maaliskuuta. Festivaalin artistikattaukseen kuuluvat kansainväliset EDM-artistit kuten Tiësto, Sak Noel ja suomalainen Alex Mattson. Festareilla viihdyttävät myös Evelina, Brädi, Nikke Ankara ja Arttu Lindeman.

5. Testaa uusi kahvila

Mikä kruunaisikaan talvipäivän kaupungilla paremmin kuin suussa sulava kakkupala tai muffinsi ja lämmin kaakao söpössä kahvilassa. Testaa vaihtelun vuoksi jotain kaupunkisi pikkukahvilaa, jossa et vielä ole käynyt.

Lue myös: 

Kommentoi »