Demi

5 asiaa, jotka haluat tietää uudesta Spidermanista

5 asiaa, jotka haluat tietää uudesta Spidermanista
Brittinäyttelijä Tom Holland, 20, on seuraava Hämähäkkimies. Uusi leffa Spiderman: Homecoming tulee ensi-iltaan. 5. heinäkuuta.
Julkaistu: 5.7.2017

Spiderman-elokuva on leffateattereissa, ja on aika selvittää, mikä uusi Hämis on miehiään. Näitä asioita et ehkä tiennyt Spidermania näyttelevästä Tom Hollandista.  

Hän on näytellyt Billy Elliotia

Tom nähtiin 12-vuotiaana eli vuonna 2008 Billy Elliot -musikaalin pääroolissa Lontoon West Endissä. Musikaaliroolin jälkeen Tom on näytellyt muutamassa elokuvassa, mutta Hämähäkkimiehen rooli on hänelle tähänastisista merkittävin.

”Kun sain kuulla pääseväni koekuvauksiin, minulle tuli roolista melkein pakkomielle ja päätin saada roolin. Olen tanssinut paljon ja osaan käyttää kehoani melko hyvin, mikä oli varmasti Spidermanin koe-esiintymisessä etuni muihin näyttelijöihin verrattuna, Tom miettii.  

Hän on jo kokenut Hämähäkkimies

Tom nähtiin ensimmäisen kerran Hämähäkkimiehenä viime vuonna Captain America: Civil War -elokuvassa (2016). Nyt näyttää siltä, ettei miehen tarvitse paljoa muita rooleja lähiaikoina suunnitella.

”Olen mukana ainakin kahdessa seuraavassa Avengers-leffassa. Tällä hetkellä elämäni pyörii melko vahvasti tiukkojen trikoiden ja maskin ympärillä”, Tom sanoo ja nauraa.  

Hän on akrobaatti

Uudessa Spiderman-leffassa on luvassa tietysti luvassa paljon temppuja. Osan stunteista Tom teki itse.

”Kun pääsin koekuvauksiin, minulle sanottiin että tässä kohtauksessa Hämähäkkimies tulisi kuvaan voltilla, mutta sehän tehdään tietokoneella. Olisittepa nähneet heidän ilmeensä, kun menin kohtaukseen voltilla sisään. Olen harrastanut akrobatiaa,” Tom kertoo.

Ihan mutkattomasti eivät temput kuitenkaan sujuneet akrobaatiltakaan.

”Tein stuntin, jossa minut tiputetaan korkealta alas valjaiden varassa. Ennen stunttia olin syönyt ison hampurilaisaterian ja olin varma, että oksennan. Se ei olisi ollut kivaa maskin kanssa”, Tom muistelee.  

Hän on Zendayan kanssa erityisen läheinen

Laulaja-näyttelijä Zendaya, 21, näyttelee Spidermanissa Peter Parkerin luokkakaveria Michelleä. Fanit hehkuttavat, miten söpö pari Tom ja Zendaya olisivat, mutta Teenvoguen mukaan vielä on epäselvää, onko ystävyys vieläkin syvempää.  

Hän on hyvä esikuva

Tom suosittelee supersankariutta kaikille.

“Jos voisin antaa jokaiselle 15-vuotiaalle yhden supervoiman, se olisi itseluottamus. Jokaisen nuoren tulisi uskoa itseensä ja unelmiinsa, sillä se on voima, jota ei voi verrata mihinkään. Se antaa mahdollisuuden kaikkeen.”  

Spiderman: Homecoming  elokuvateattereissa 5. heinäkuuta.

Kommentoi »