Demi

4 x tienaa nopeasti rahaa

4 x tienaa nopeasti rahaa
Näiden vinkkien avulla tienaat viisikymmentä euroa viikossa – eikä sinun välttämättä tarvitse poistua edes tietokoneelta.
Julkaistu: 28.9.2015

Kun myyt kirppistavarat netissä, ei sinun tarvitse edes raahata niitä myyntipaikalle.

Ansaitse harrastuksella

Tarjoudu tekemään esimerkiksi hääkutsut sukulaiselle tai neulo naapurinkoiralle lämmin puku. Ahkera askartelija voi perustaa oman verkkokaupan esimerkiksi Etsy-sivustolle tai tarjota valmiita töitä taitaentehty.fi-­verkkokauppaan.

Myy vaikka kitarasoolo

Netissä on helppo ansaita rahaa osaamisellaan. Esimerkiksi Fiverr-sivustolla voi myydä viidellä dollarilla mitä tahansa taitoa käännös­töistä kitarasooloon. Omia valokuvia voi tarjota kuvapankkeihin, kuten Shutterstockiin, jos on yli 18-vuotias.

Suuntaa nettikirppikselle

Esimerkiksi Facebookissa on oma kirppisryhmä lähes jokaisella paikkakunnalla. Huuto.net ja tori.fi ovat myös näppäriä myyntisivuja. Muista ottaa hyvät kuvat ja kertoa tärkeät tiedot, kuten mitat ja tuotteen kunto. Kaupaksi käy kaikki kirjoista vaatteisiin.

Viihdytä vieraita

Pestaudu tarjoilijaksi sukulaisen juhliin tai viihdyttämään lapsia pikkuserkun synttäreille. Jos innostuit, hae promootiotyöhön vaikka messuille. Paikkoja löytyy osoitteesta mol.fi ja vmp.fi. Googlaa yritys etukäteen ja valitse työ, josta maksetaan tuntipalkkaa.

Lue myös

Kommentoi »