Demi

4 x näin teet aloitteen

4 x näin teet aloitteen
Päätä, että sinä olet oman rakkauselämäsi pomo. Pakkeja ei kannata pelätä.
Julkaistu: 13.8.2014

Vampyyrikirjojen Caroline (Candice Accola) ottaa ohjat käsiinsä niin sinkkuna kuin suhteessa - eikä anna edes maailman vanhimpien vampyyrien pompotella itseään.

Tästä lähtien sinun ei tarvitse odotella, soittaako ihastus, pyytääkö hän treffeille tai tuleeko juttusille. Ai miksi? Siksi, että teet aloitteen itse.

1. Avaa peli flirttailemalla

Flirttailu ei tarkoita salaperäistä viettelyä vaan sitä, että osoittaa toiselle myönteistä huomiota pilke silmäkulmassa. Flirttailu voi olla vaikka juttelua tai hymyilemistä. Älä odota aloitetta flirttiin toiselta vaan tee se itse. Harjoittele vaikka hymyilemällä söpölle myyjälle. Muista, ettei flirttailun tarvitse johtaa mihinkään. Pelkkä flirtti piristää.

2. Älä pelkää rukkasia

Ihastus kannattaa kutsua kahville, vaikka kuinka jännittäisi. Voi olla, ettei häntä kiinnosta. Todennäköisesti hän on silti imarreltu ja pitää sinua rohkeana. Pakkien saaminen on tylsää, mutta sitä on turha nolostella. Ainakaan sinun ei tarvitse jälkeenpäin harmitella, ettet uskaltanut yrittää.

3. Vatvo vähemmän ja toimi enemmän

Ihmissuhteita tekee mieli ruotia kavereiden kanssa, mutta liialla vatvomisella teet vain hallaa itsellesi. Jos suunnittelet tuntikausia, missä, milloin ja miten pyydät ihastuksen numeron, lataat turhia paineita yksinkertaiseen asiaan. Samoin on turha arvuutella kavereilta, mitä ihastus miettii. Kysy sitä häneltä itseltään.

4. Päästä irti

Jos tapaat ihastustasi aina vain omasta aloitteestasi, tee testi: Lopeta viestittely ja katso, ottaako hän yhteyttä sinuun. Jos tyyppi todella on kiinnostunut, hän ei päästä sinua menemään. Jos juttu lopahtaa, ei ole kyse siitä, että sinä olet vääränlainen. Olitte yhdessä epäsopivat toisillenne, ja maailma on täynnä muita mahtavia tyyppejä.

+ Oman rakkauselämänsä pomo ei hengaile kenenkään kanssa vain siksi, ettei saa sanottua ei. Näin annat lempeät pakit.

Lue myös

Kommentoi »