Demi

4 x katso nyt Netflixistä

4 x katso nyt Netflixistä
Sateinen tai muuten vain tylsä kesäpäivä vierähtää nopeasti näiden elokuvien ja sarjojen parissa.
Julkaistu: 9.7.2015

The Way Way Back -elokuvaa tähdittää Carrien päiväkirjoista tuttu AnnaSophia Robb.

Jännityssarja Sense 8

Sense8 on Matrixin tekijöiden sci-fi-sarja, jossa kahdeksan ihmistä kahdeksasta eri kaupungista ovat mystisesti yhteydessä toisiinsa. Sarjan kuluessa selviää, että heitä jahdataan. Netflixissä.

Lisää Gleetä

Gleen viides kausi on ilmestynyt Netflixiin! Kausi oli poikkeuksellinen, sillä kolmannessa jaksossa hyvästeltiin edesmenneen Cory Monteithin hahmo Finn.

Ihana kesäleffa The Way Way Back

The Way Way Back (2013) kertoo Duncanista (Liam James). Hän on yksinäinen teinipoika, jonka kesälomasta uhkaa tulla yhtä piinaa, kiitos Duncanin äidin inhottavan poikaystävän (Steve Carell). Ankea kesäreissu onneksi piristyy, kun Duncan ihastuu naapurintyttöön (Carrien päiväkirjojen AnnaSophia Robb) ja pääsee töihin vesipuistoon. Työssään Duncan kokee jotain, mitä kaikki kaipaavat: Hän pääsee osaksi porukkaa, jossa häntä arvostetaan ja häneen luotetaan. Leffan paahteinen kesätunnelma on luotu filmaamalla rantakaupungin nuhjuinen charmi hurmaavan Instagram-henkisesti. 

 

Koskettava Warrior

Warriorissa (2011) menneisyytensä piinaama entinen merijalkaväen sotilas Tommy Riordan (Tom Hardy) palaa kotiin ja pestaa isänsä valmentamaan hänet takaisin vapaaottelumaailman huipulle. Tommyn veli Brendan (Joel Edgerton), entinen vapaaotteluammattilainen, ilmoittautuu samaan turnaukseen. Veljekset ovat vieraantuneet toisistaan, mutta joutuvat lopulta kohtaamaan kehässä. Synkkä elokuva kuvaa koskettavasti kipeitä perhesuhteita ja yksinäisyyttä. Elokuva on K-16.

Lisää Netflix-vinkkejä

Kommentoi »