Demi

4 x ahmi nämä sarjat Netflixistä

4 x ahmi nämä sarjat Netflixistä
Jos telkkarimaraton houkuttelee, lue nämä vinkit.
Kuvat
Julkaistu: 20.8.2015

Superhauska Brooklyn 99

Poliisiaseman arjesta kertova komediasarja Brooklyn 99 naurattaa nokkelan sanailun ja älyttömien hahmojen ansiosta. Pääroolissa on muun muassa The Lonely Island -huumoribändistä tuttu Andy Samberg. Sympaattinen sarja on voittanut jopa Emmy-palkinnon. Toinen kausi ilmestyi Netflixiin juuri, joten katsottavaa riittää koko viikonlopuksi.

Kiltti Kolme miestä ja tyttö (New Girl)

Nämä tyypit eivät kasva aikuisiksi – onneksi! ­Kolme miestä ja tyttö -sarjan lumo on sen outoudessa. Päähenkilö Jess (Zooey Deschanel) ja hänen kämppiksensä ovat rakastettavia sekopäitä, joilla on paljon hulluja ideoita ja vähän itsehillintää. Kiltistä sarjasta puuttuu tyystin juonittelu. Sen sijaan ­hupaillaan sillä, miten surkeita valehtelijoita hahmot ovat. Kaudet 1–3 katsottavissa Netflixissä.

 

Yliluonnollinen Roswell

Scifi-nuortensarja ilmestyi vuosina 1999-2002, mutta on edelleen yhtä jännittävä, romanttinen ja dramaattinen kuin ilmestyessään. Sarjassa kolme avaruusolentoa ottaa ihmismuodon ja yrittää sopeutua elämään tavisten keskellä. Sarja oli ponnahduslauta muun muassa nokkavaa Isabelia näytelleen Katherine Heiglin ja Magic Mikesta tutun Adam Rodriguezin urille. Kaikki kolme kautta löytyvät Netflixistä.

Koskettava Raja

Kotimainen tv-sarja Raja (2014) perustuu Riikka Pulkkisen samannimiseen kirjaan. Raja kertoo kipeästä rakkaudesta neljän erilaisen henkilön silmin. Esimerkiksi Anja miettii, pitäisikö hänen hoitokodissa olevan miehensä kuolla ja Julian on lukion äidinkielenopettaja ja perheenisä, joka rakastuu oppilaaseensa Mariin. 

Kirjailija kertoi sarjasta Demille näin: "Sarja oli pelottavan samanlainen kuin mielikuvissani. Toisaalta hahmoja oli myös muokattu. Päähenkilö Marin paras ystävä Tinka houkuttelee Maria toteuttamaan asioita, joita Tinka itse ei uskalla tehdä. Mari puolestaan on viehtynyt kuolemasta. Tv-sarjassa tämäkin ominaisuus siirrettiin Tinkalle. Yhdessä kohtauksessa Tinka esimerkiksi houkuttelee Maria kävelemään junaraiteelle. Tilanne olisi sopinut kirjaankin."

Sarjan kolme jaksoa löytyvät Netflixistä.

Lue myös, mitkä elokuvat kannattaa katsoa Netflixistä!

Kommentoi »