Demi

3 x pikavinkki täydelliseen halloweenmeikkiin

3 x pikavinkki täydelliseen halloweenmeikkiin
Ei haittaa, vaikka rahat eivät riittäisi halloweenrekvisiittaan. Välineet villiin naamiaismeikkiin löytyvät luultavasti omasta meikkipussistasi. Lue vinkit ja katso videot!
Julkaistu: 28.10.2016

1. Käytä meikkejä luovasti

Tärkein väline edulliseen ja huomionkiinnittävään halloweenmeikkiin on luovuus. Luomiväriä voi käyttää hiusten värjäämiseen, nestemäistä huulipunaa silmänrajaukseen ja metallinsävyistä luomiväriä voi levittää huulikiillon päälle. Yksinkertaisin vinkki on värittää huulet mustaksi rajauskynällä, kuten Alluren videossa:

Entä jos kirjoittaisit pätkän kauhunovellia naamaasi kajaalilla?

2. Muuntaudu mereneläväksi

Töpöttele luomiväriä verkon läpi iholla, ja pim: olet lohikäärmenainen tai merenneito! Valitse sopiva väri, ja levitä väriä varovasti siveltimellä pitsin, hiusverkon tai vanhan verkkosukan tai minkä tahansa verkon läpi. Esimerkiksi verkkopussit, joissa myydään  mandariineja, sopivat tähän tarkoitukseen.

3. Muuta ulkonäkösi liimapuikon avulla

Kulmakarvojen siirtäminen tai puuttuminen muuttaa ulkonäköäsi paljon. Saat kulmakarvat piiloon liimapuikon avulla. Kerrosta liimaa kulmien päälle. Kun liima on kuivunut, lisää peiteväriä ja irtopuuteria. Muista testata ensin, ettet saa liimasta allergiaa.

Uudet kulmakarvasi voivat olla vaikka siniset.

Lue myös

1 kommentti